Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.10.2012 10:26 - НОВИЯТ ПРИЗРАК
Автор: gindev Категория: Други   
Прочетен: 1919 Коментари: 1 Гласове:
6




    Из Европа отново броди призрак – призракът на глобализма. Основният проблем е : кой да строи общоевропейската наднационална държава ? Като имаме предвид плачевното състояние на ЕС, това е наистина актуална задача на световното задкулисие.В обърканата и зловеща геополитическа игра са въвлечени няколко опитни играчи, зад всеки от които стоят огромни средства и сплотени наднационални елитарни общности.

            1.„Групата Рокфелер”. В нея влиза американската елитарна общност WASP («White Anglo-Saxon Protestant» – Бели англо-саксонски протенстанти), ориентирана към американска хегемония и реализиране на евро-атлантическия проект в най-радикалния му вариант. Представител на тази група беше бившият американски президент Джордж Буш-младши. В тази група е разработена стратегията на „неоконсерватизма”, предполагаща сблъсъка с ислямския свят и „цветните революции” в Източна Европа.Извънамерикански съюзници на групата са най-влиятелните кръгове на брюкселската еврократия и страните от „Американска Европа” (Прибалтика, Полша, Грузия, Украйна. В тази група тикат и България).Трансантлантическият проект предвижда създаването на „Съединени щати на Америка и Европа”, в които европейските държави се превръщат в щати подчинени на световното правителство.

            2.„Група Ротшилд”.Групата включва американски и европейски елитарни общности, също свързани със САЩ, но в по-малка степен от  групата Рокфелер”.Представител на тази група е днешният американски президент Барак Обама.Групата разработва възможността за пренасяне на центъра на глобализацията в Афро-Азия на базата на американско-китайски финансов съюз и подчиняване от САЩ на революционната енергия на исляма. Възторжен привърженик на идеята е Збигнев Бжежински.Групата смята, че това е единствения път за преодоляване на религиозните различия по пътя на глобализацията.И тъй като проекта не може да бъде реализиран от САЩ самостоятелно поради трайното асоцииране на САЩ със „световния империализъм”, на групата е нужен Китай.

            3.„Венецианско-британска група”. Групата е с дълбоки исторически корени достигащи до Венецианската търговска република и финикийските колонии. Двете предни групи са нейни разклонения. Групата разполага с огромни възможности и с почти неизчерпаемите ресурси на британското „Съдружество на нациите”. В настоящият момент страните на Съдружеството заемат територия от 32 милиона кмІ. (24% от сушата) и в тях живеят 1,8 милиарда души (30% от населението на Земята).
В 16 държави от Съдружеството английската кралица е държавен глава и се представлява от генерал-губернатор. Има редица страни (Руанда, Йемен, Сомалия), които без да са били английски колонии изразяват желание да се присъединят към Съдружеството – Руанда вече го направи. Принц Чарлз оглавява така наречения „Островен клуб”, в който влизат 4000 олигарси от всички страни на Съдружеството и който разполага с голяма финансово-икономическа мощ. Генералната цел на групата е глобална английска монархия.

            4.Ватиканска група”. Това е най-старият финансово-политически пул опиращ се на мрежовата католическа империя.За разлика от групата на Рокфелер, дължаща своята финансова мощ на нефт и на ВПК, и на групата на Ротшилд, опираща се на търговия с благородни метали, драгоценни камъни и финансови „пирамиди”, Ватиканската група залага на постиндустриалната „икономика на знанието”. Ватиканската група вижда глобализирания свят като теокрация начело с понтифика и това съвсем не е толкова безумна идея, колкото изглежда на пръв поглед.Нейната тактическа цел е изтласкването и подчиняването на християнските разновидности в Европа и на първо място – на Православието. Ако в близка перспектива Ватикана реши тази задача, което също не е невъзможно, неговата европейска победа е гарантирана   Особеното в тази геополитическа игра е преплитането и препокриването на целите и пътищата на отделните групи, което прави възможни всякакви кратковременни и дълговременни алианси без да се променя генералната цел – световна и окончателна доминация на либералния глобализъм в някаква нова форма.

           Няма по-консервативна и по-ретроградна идеологема (парадигма) от либералната. Тя съществува 5000 години и иска да съществува още толкова.Тя е свързана с трите велики епохи на експлоатация на човек от човека и се прицелва в човешкото бъдеще. Нейната същност се описва най-добре от нравствеността на някои африкански племена формулирана в 3-я век от новата ера : ако аз открадна крава от  моя съсед, това е добро, а ако той открадне крава от мен, това е зло – нарича се хотентотска нравственост.





Гласувай:
6



1. liliyanaandreeva - ОКУЛТИЗЪМ В “СВЕТСКИТЕ” ДОКТ...
25.10.2012 09:29

ОКУЛТИЗЪМ В “СВЕТСКИТЕ” ДОКТРИНИ

ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ БЛОК НАТО – ОТАН

Европа има реки,чийто среден годишен обем на водния речен отток е 3210 кв.км. Това е 6 % от световния речен отток.Това количество вода трябва да задоволява всичките нужди на целия човешки род.

СГОВОР = 47 000 куб. км . 0,06 = 2820 куб.км вода – това е приблизително количеството на европейския СГОВОР,който възлиза на 3210 куб.км

Световен (среден)
Годишен
Обем на
Водния
Отток на
Реките

Атлантика ни дели от Северна Америка,която има толкова площ,колкото е земеделската орна земя на планетата Земя.Тя е достатъчна за изхранването на една човешка популация съвременници,които живеят заедно на Земята при условие,че са урбанизирани в екологични календарни градове.За изхранването на един човек са необходими шест декара ниви и ливади.
Северна Америка има площ 24 000 000 кв.км,което прави 1/6 част от сушата на Земята.

И така: Речният отток на Европа е мярка за водочерпенето на целия свят за всички хора, а площта на Северна Америка е мярка за площта на орната земеделска земя на целия свят за всички хора.

НАТО = НаТО = 1148 кв.км – това е площта на орната земеделска земя в един екологичен календарен град за 190 080 жители – виж чертежа.

На = 11 = Натрий – хим.ел. №11
Т = 4 = Твир – на старобългарски език
О = 8 = Осем

НАТО = НИВА = 1148 кв.км

Н = 1 = Хидрогено – хим.ел. №1
И = 1 = Идрогено – хим.ел. №1
В = Б = 4 = Берил – хим.ел. №4
А = 8 = Ахт – на немски език

1148 кв.км = 28 квадрата . 41 кв.км – виж чертежа

24 000 000 кв.км : 1148 кв.км ниви = 20 907 града

20 907 града . 190 080 жители = 3 974 002 500 души са една човешка популация съвременници.

3210 куб.км вода : 3 974 002 500 души = 808 куб.м/човек

Това количество вода е за всичките нужди на един човешки индивид: битови, промишлени, селско стопански, енергийни и пр.

ОТАН = О . Та . Н = 8 . 4 квадрата . 41 кв.км = 1312 кв.км – това е площта на един екологичен град, включваща орната земеделска земя и жилищната зона – виж чертежа.

О = 8 = Осем
Та = 4 = Твир – на старобългарски език
Н = 41 = Неодим – хим.ел. №41

Инж. Лиляна Благоева Андреева




ЕС СЕ

ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ СЪВЕТ НА ЕВРОПА

ЕС . СЕ = 25 км . 52 км = 1300 кв.км това е архитектурен план на екологичен град с календарен кадастър за 190 080 жители – виж чертежа.









МАГАТЕ

Международна Организация за Неразпространение на Ядрените Оръжия

МАГАТЕ = МагАТе= 1284 кв.км = 4 дяла . 321 кв.км – това е архитектурен план на екологичен град с календарен кадастър за 190 080 жители – виж чертежа.

Маг = 12 = Магнезий – хим.ел. №12
А = 8 = Ахт – на немски език
Т= 4 = Твир – на старославянски език
Е = Еард – земя – на английски език

ПЛАН = П . ЛАН = 4 дяла . 321 кв.км – календарен град – виж чертежа

П = 4 = Б = Берил – хим.ел. №4
Л = 3 = Литий – хим.ел. №2
А = Е = 2 = Хелий – хим.ел. №2
Н = 1 = Хидрогено – хим.ел. №1

Календарните градове са “атомна” помпа за слънчева радиация за селскостопанска продукция.В тях броят на урбанизираните квартални карета е 81 = 9 блока . 9 карета. Броят на нерадиоактивните реално съществуващи на земята химични елементи е 81 елемента.Тази цифра е мярка за големината на града на човека като площ и брой на населението.Тук е в сила законът за подобието на модела на микрокосмоса и макрокосмоса.

Инж. Лиляна Благоева Андреева
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gindev
Категория: Други
Прочетен: 1960817
Постинги: 367
Коментари: 1555
Гласове: 1270
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930