Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.08.2016 22:22 - КАК И ЗАЩО АНГЛИЧАНИТЕ ОБЯВИХА ВСИЧКИ ХОРА ПО ПЛАНЕТАТА ЗА ЛУДИ, А САМАТА ПЛAНЕТА - ЗА ЛУДНИЦА
Автор: gindev Категория: Други   
Прочетен: 1354 Коментари: 1 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 На 4.08.2016 г. в. „Дума” помести обобщено сведение за кървавите инциденти из Европа извършени по време  на ислямския празник „Рамадан”.Нека го напомним :

          На 24 юли - неделя вечерта 27-годишен сириец се самовзриви в германския град Ансбах и рани 15 души. Оказа се, че той е бил в България от края на 2013 до средата на 2014 година. Той е получил хуманитарен статут у нас. Часове по-рано от Германия дойде информацията, че той е трябвало да бъде депортиран в България. 

Само часове преди това друг мигрант посече с мачете жена и рани още двама в германския град Ройтлинген. Убиецът е 21-годишен сириец, който вече е бил задържан от полицията. Преди също е имал подобни прояви. Действал е сам. 

Дни по-рано 18-годишният Али Давид Сонболи се самоуби, след като преди това застреля 9 души в Мюнхен. Вчера властите там задържаха друго лице, за което се твърди, че е знаело за готвената атака, но не е сигнализирало.

Седмица по-рано друг мъж рани петима с брадва във влак. По-късно стана ясно, че нападателят е афганистански мигрант-тийнейджър.

На 26 юли сутринта двама мъже, въоръжени с ножове, взеха заложници и заклаха един от тях в църква във Франция, в област Нормандия. Похитени са били петима - свещеник, две монахини и двама богомолци, по време на сутрешната служба. Съобщава се и че терористите са крещели "Аллах е велик", казали, че са от "Ислямска държава".

Това става 12 дни след кървавото нападение в Ница на 14 юли - тогава загинаха 84 души, а други над 200 бяха ранени, след като камион се вряза в група хора, събрали се на Английската крайбрежна алея, за да наблюдават фойерверките по случай Деня на Бастилията.

            Една жена е била убита, а петима души са ранени при атака с нож в центъра на Лондон в 22:33 часа местно време (4.08.2016 г.). Мъжът извадил нож и започнал да напада на площада случайни хора. Извършителят на нападението е задържан, преди това е бил обезвреден с тейзър. Той е на 19 години. Жената в най-тежко състояние - на около 60 години, е починала преди да дойде помощ. Пострадали са още две жени и трима мъже. Засега не се знае какво е състоянието им. 

        Инцидентът е станал на площад Ръсел Скуеър в центъра на града.

        Първоначалните индикации сочат, че душевно заболяване е съществен фактор в този случай и това е една от основните версии, по която се работи, заяви говорителят на полицията в заявление. 

          За 30 дена от „Рамадана”, завършил на 5 юли, бойците от ИГИЛ са извършили или са били отговорни за 393 терористични акта в 16 държави. Терористичната активност на „Ислямския халифат” не зависи от резултатите в зоната на бойните действия в Сирия и Ирак”– обяви Жан-Пол Лаборд, испълнителен директор на антитерористичния комитет на ООН („warandpeace.ru” – 24.07.2016 г.).

          Кое е интересното от тези данни ?

            На първо място е предположението, че в повечето случая изпълнителят се определя като лице с „психически отклонения”, т.е. луд. Само неопровержими дзоказателства могат да накарат властите да процедят през зъби за ислямския фактор. Не се вземат под внимание нито крясъците „Аллах акбар!”, нито етносът на извършителите.

          На второ място официално се признава, че ИГИЛ провежда в Европа политика на открит терор, независимо от резултатите на военните действия в Азия.Вече е известен последният апел на терористичната организация до всички мюсюлмани по света : „Убивайте европейци и американци с всичко каквото имате под ръка !”. С други думи : не чакайте някой да ви даде шахидски пояс или автомат, или пистолет !

            И както виждате, призивът е чут !

          В същото време, нас продължават да ни залъгват с толерантност и с политкоректност, да ни убеждават, че престъпниците нямат народност, етност и националност. Отличи се даже римският папа.

          Неговият собствен опит в междурелигиозния диалог го бил убедил, че мюсюлманите търсят „мир и общуване”, казва папата. „Не е правилно и не е справедливо да се говори, че Исляма е терористична религия.” Според него нито една религия не притежава монопол върху броя хора от нея, прибягващи към насилие. „Ако аз говоря за ислямско насилие, съм длъжен да говоря и за католическо насилие. Нито всички мюсюлмани, нито всички католици прибягват към насилие” – отбелязва папата. Той още казва, че „Ислямския халифат” е  малка фундаменталистка групировка”, която не представлява изцяло Исляма.

          Жалко е, че римския папа се прави на наивен и заблуждава, и лъже хората със схоластични извъртания. Реалността е съвсем друга. Мюсюлманин жестоко убива християнски свещеник до църковния олтар, мюсюлмани превръщат девойки-не мюсюлманки в сексуални робини и извършват открито варварски злодеяния в името на собствената си религия. Може да наричате всичко това извращение на Исляма или да осъдите ставащото по други причини. Но терористичните действия на привържениците на „Ислямския халифат” се вършат открито в името на Исляма, а мотивировката е интерпретация на тази религия.

 (Что не так с папой Франциском? – Рой Дрейер – «sovross.ru» - 6.08.2016 г.). И като капак на всичко, на 7.08.2016 г. бойци на терористичната групировка "Ислямска държава" наказаха 52-ма иракски юноши в град Хувейджа в провинция Киркук, като ги изгориха живи,съобщи телевизионният канал "Ал Арабия".
          По информация на телевизията в събота вечерта джихадистите се разправили с група младежи, които обвинили, че насърчават семействата си да избягат от града, контролиран от ИДИЛ. Други четирима младежи били разстреляни на централния площад по същото обвинение.(„Дума”–8.08.2016г.).
        
Нека си го кажем открито : върви война в името на Исляма срещу целия свят ! Ето защо да се крият етническите и религиозни корени на терористите и на тероризма е престъпление срещу човечеството. (Владимр Корнилов - «politobzor.net” – 15.05.2016 г.).

          Този, който убива в името на "Ислямска държава", получава, ако особено добре се е справил, посмъртната титла "Ингимаси". Така обичайно биват наричани джихадистите, причинили смъртта на колкото се може повече хора. Самоубийственият атентат, при който се извършва самовзривяване и неговата медийна инсценировка са откритие първоначално на лявоориентираните палестински терористични организации. През 70-те години техните атентатори биват изпращани именно на такъв вид смъртоносни мисии.
           Десет години по-късно, с идеята да бъде заобиколена съдържащата се в исляма забрана за самоубийство, ливанската шиитска групировка „Хизбула” създава за своите атентатори-самоубийци почетното звание "Истишади". Така биват наричани джихадистите, които се самоубиват в рамките на операция, изискваща мъченическата им смърт.

          Един охотно споменаван пример е слугата на Мохамед - Ал-Бара Бин Малик, прочул се със своята смелост и изобретателност. В една решаваща битка той настоял другарите му да го прехвърлят отвъд стените на вражеската крепост, за да може той да им отвори нейните врати. Преди да стори това, Бин Малик попаднал право в ръцете на враговете и въпреки многобройните си рани успял да убие десетима от тях. Битката била спечелена от мюсюлманите именно благодарение на неговото геройство.
          През 2005 "Ал Кайда" в Ирак нарича един от своите батальони на името на легендарния Муджахед, днес група сирийски ислямисти в Алепо се сражава против войските на Асад под името "Бригада на Ал-Бара Бин Малик"(препечатка от „Дойче веле” във в. „Дума” от 5.08.2016 г.).

          Ушите на Исляма стърчат от целокупния развихрил се  тероризъм в Европа. И докато сериозната наука не анализира чрез своите методи социалното явление „тероризъм”, това явление ще съществува и ще се разраства.

          Предпоставките за такъв анализ са налице, от къде идва и накъде отива планетарната тенденция е ясно. Трябва просто хората да отворят очите и да разпознаят истината за днешния ден.

          За прозводство и възпроизводство на тероризма е  отговорна хранителната среда на убийствената социална и идеологическа атмосфера захлупила цялата планета. Тя застрашава бъдещето на човешкия вид много по-силно от Глобалното затопляне, парниковия ефект и надигащата се ресурсна криза.

          Да започнем от най-очевидните неща.

          Живеем в общество, в което грубите психически симптоми се препоръчват като еталони за мода и поведение, смята Ирина Медведева, директор на Обществения институт за демографска безопасност в Русия. С други думи ненормалното се представя за нормално.

Но психичните извращения по необходимост водят към нравствени извращения и от там, към все нови психични деформации (Ирина Медведева – „Отсутствие интимного стыда – признак шизофрении…”- „politikus.ru” – 26.07.2016 г.). И най-лошото е, че напълно до неузнаваемост е деформиран  смисълът на моралната  категория „справедливост”. И точно тук радикалните ислямисти правят своят идеологичски пробив.

          В обикновени разговори с обикновени хора все по-често се чува такава фраза : „Скоро ще дойдат от ИГИЛ и ще въведат ред”. Ислямските терористи вече се възприемат като освободители от терора на „пазарната демокрация” и като възстановители на справедливостта. И трябва да се признае, че ислямистите наистина вървят под знамената на социалната справедливост, а това е смъртна опасност за държави с олигархична идеология. И никакви предупреждения, че ислямистите ще режат глави, не действат. „Ще режат главите на тези, които са си го заслужили” ще чуете в отговор от измъчените от пазарната „справедливост” люде

          Най-важното в цялата тази история  е фактът, че нуждата от социална справедливост е универслна И, ако човек няма възможности да реализира своята справедливост, той ще се съгласи на каквото и да е друго : на нацизъм, на пазарна демокрация, на ислямски терористи и на пришълци от далечни планети. Това, че живее добре, не е достатъчно. Материалните блага само правят агонията по-дълга.

         Реалната ситуация в света днес е такава, че ако ние продължаваме да търпим нечовешките условия, в които се намираме в смисъл на липса на справедливост, няма да избегнем и нечовешките последици.

Разгромът на ислямистите е възможен само след преформатиране на обществения организъм по абсолютно различен и категоричен начин, независимо дали с оръжието на критиката или с критиката на оръжието !. (Михаил Делягин –«zavtra.ru» - 31.07.2016 г.).

          В противен случай някой друг ще го направи по много по-жесток и кървав начин и това е пряката заплаха за България !




Гласувай:
5



1. zaw12929 - Вие сте изключителен автор. Моля да ...
19.08.2016 10:52
Вие сте изключителен автор. Моля да приемете мнението ми, като легенда, В МЕИ- катедра "Патентно право", от преподавател по международно право на изобретенията запомних, че "За англичаните абсолютно постижение на световно ниво може да измисли само англичанин и само на териториюта на Англия! Всички останали са неспособни да измислят нещо иновативно, защото са с по нисши мозъци" Този преподавател бе на пенсионна възраст и десетилетия от живота му преминали в Англия. Даже брексита е потвърждение на легендата

Липса на справедливост в ЕС и света се налага от големите- няма равнопоставеност.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gindev
Категория: Други
Прочетен: 1950813
Постинги: 367
Коментари: 1555
Гласове: 1270
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031