Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.09.2015 22:48 - РУСКИЯТ ГЕНЕРАЛЕН ЩАБ : АКО ВЪРХОВНИЯТ ГЛАВНОКОМАНДВАЩ ОДОБРИ ПРЕВАНТИВЕН УДАР СРЕЩУ НАТО И САЩ, АМЕРИКАНСКАТА АРМИЯ ЩЕ БЪДЕ РАЗГРОМЕНА ЗА ТРИ СЕДМИЦИ
Автор: gindev Категория: Други   
Прочетен: 1954 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Тези дни в руските информационни средства изтече информация за обстоен доклад на Министрество на отбраната на Руската Федерация до върховния Главнокомандващ на руската армия, президента В.В.Путин за планетарната военна ситуация и за въгледите на Генералния щаб по нея. Дали информацията е достоверна не е ясно, но тя е многозначителна и по един или друг начин изразява настроенията както на голяма част от руското общество, така и на военните кръгове. Затова сметнах за нужно да запозная накратко българските читатели за главното от съдържанието на мнимия или истински доклад.

            Първото, което трябва да се отбележи, че описаните действия в доклада се базират на предположението, че президента Путин активира план за превантивен (изпреварващ) военен удар срещу САЩ и нейните съюзници от НАТО (следователно, и срещу България).

            Според плана, пълното унищожаване на всички военни ефективи на САЩ ще започне с потопяване на 19-те американски самолетоносачи, ликвидиране на всички военни спътници на САЩ и НАТО, бързо пленяване на тежкото въоръжение в Норвегия и Германия от руските десантни части, разгромяване на базите на САЩ във Великобритания, окупиране на въздушното европейско пространство чрез свръхсъвременни военни техники и технологии и привеждане в пълна бойна готовност 500 руски тактически атомни бойни глави. Предполага се, че при изпълнението на тези начални тактически задачи, загубите на САЩ-НАТО ще достигнат 35 000 души и материални загуби на техника и въоръжение за  $ 15 трильона.

            При увереното достигане на начално надмощие над силите на САЩ-НАТО в първите 24 часа на войната, условие за прекратяване на военните действия ще бъде незабавното изтегляне от Европа на всички американски войски , атомното оръжие и друго военно снаряжение от европейската територия. След изпълнението на това условие, руските федерални войски ще напуснат завзетите територии.

            Ако това предложение се отхвърли, руските войски ще започнат нанасянето на тактически атомни удари по военните бази на САЩ-НАТО в Европа  с началото на радиоелектронна борба срещу САЩ и Канада. Ще бъдат приведени в бойна готовност всички руски междуконтинентални балистични ракети.

            На второ място доклада отделя внимание на възможните обществени съюзници в ЕС. Към тях са отнесени : привържениците на планетарното затопляне, екологичните и независимите обществени движения. Смята се, че протестите на тези движения, още на първия етап от операцията, пред перспективата за всеобща ядрена война, ще лишат САЩ и ЕС от всякакво желание да се бият.

            Не са забравени и потенциалните американски съюзници в лицето на американските християни, които ще предпочетат победата на християнските въоръжени сили на РФ пред перспективата за превръщането на целия Запад в сатанинско общество.

            Именно опитите да се реализира подобна обществена конструкция доведе боеспособността на американската армия до нейния исторически минимум – половината от поделенията на морската пехота имат боеспособност по-ниска от изискваната за бойни действия. Масовото напускане на американските християни на корпуса на морската пехота, превърна тази мощна в миналото сила в, в опитно поле за сексуални джендърни опити и я направи негодна за бойни действия. На остров Окинава вече принуждават морските пехотинци да излизат в отпуск облечени в женски дрехи и да носят женски обувки на високи токчета.

            Докладът припомня, че президента Обама назначи в ръководството на американската армия на изявен содомист, като пренебрегна становището на собствения си Център за бойна готовност, който предупреди, че подобни назначения подкопават бойния дух и мощта на армията. Това потвърждават и много високопоставени военни ръководители от САЩ. Ето  мнението на Бен Ходжес, генерал лейтенант от армията на САЩ :

            „Първата причина за възможното поражение на армията на НАТО е липсата на защитни средства за радиовръзка. НАТО не разполага и единна информационна база и това не дава възможност за координирано наблюдение протичането на военна операция. И не на последно място , натовската артилерия не разполага с надежна връзка с радарите, както и с достатъчни боеприпаси. Освен това, американските военни нямат опита от широкомащабна война, защото до сега са воювали в локални войни и със слаби противници”.(„Politikus.ru” – 27.09.2015 г.)

            Направеният от руснаците извод от изложеното е, че когато християнската армия на Руската Федерация се срещне със сексуално-извратеното войнство на САЩ, американската „воля за борба” ще бъде прекършена за три седмици.

          В края на краищата, завършва доклада, адските изчадия вече излязоха от преизподнята и е време да бъдат върнат обратно !! („cont.ws”-26.09.2015 г.).

            По изложеното не са нужни никакви интерпретации, защото, преди всичко, то изразява, ако не достоверен факт, то отношение, което, в случая е много по-важно, тъй като пряко засяга България и нейното бъдеще. Да игнорират подобно отношение могат само късогледи, безотговорни и продажни политици и държавници, които станаха прекалено много за малката ни и измъчена страна.




Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gindev
Категория: Други
Прочетен: 1948298
Постинги: 367
Коментари: 1555
Гласове: 1270
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031