Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.03.2015 17:37 - ЗА НЯКОИ НОВИ ТЕНДЕНЦИИ В ЕВОЛЮЦИОННАТА ВОЙНА ИЛИ ЩЕ СЕ ПРЕВЪРНЕ ЛИ ЧОВЕКЪТ В МАЙМУНА
Автор: gindev Категория: Други   
Прочетен: 2550 Коментари: 1 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
              Еволюционната война е понятие от Теорията на Световното Задкулисие и е главното оръжие в реализацията на Глобалния проект. Нейната главна цел е борбата срещу природните закони и по-специално преобъщането на законите на еволюцията от действащи произволно в действащи целенасочено. Непосредствен обект на еволюционната война е  съществуващия антропос (човешкия социум). Основните постулати на еволюционната война се отнасят към базовите западни ценности (в подробности въпросът е разгледан в книгата на автора „Световната конспирация”. Из-во „Пропелер”. София, 2014 г., 268 страници).

            Философията на историята при разглеждането на човешкия социум изхождаше от хегеловия постулат за постепенна еманципация на човека от животинското царство. Допълва го Маркс :”Становището на стария материализъм е гражданското общество. Становището на новия материализъм е човешкото общество или обобщественото човечество”. Маркс иска да каже, че не може да се разбере човешката същност без да се разберат междучовешките отношения. Еволюционната война е насочена точно срещу човешката същност и за заменяне на междучовешките отношения с междуживотински отношения.

            В рамките на открита идеологическа и политическа борба еволюционната война е взета на въоръжение от либералната идеологема. С други думи, проследявайки еволюцията на модерния либерализъм лесно могат да се открият и новите тенденции в еволюционната война. В момента на първо място излиза така наречения „маймунски проект”. Ето типични прояви от миналата година (2014 г.):

            ●Немски защитници на животните издигнаха искания за предоставяне на  човекоподобните маймуни на правен човешки статус.

            ●Бюрото по охрана на авторските права в САЩ постанови, че неща сътворени от природата, животните и растенията не са защитени от авторски права.

            ●Щатският съд в Ню-Йорк отхвърли иска на защитниците на правата на животните да се признаят шимпазетата за личности.

            ●В Аржентина признаха на орангутаните някои човешки права.

            ●Според някои учени е установено, че маймуните и тригодишните деца може да се обучават по един и същ начин.◄

            Действащото на Запад движение за предоставяне на животните на част от човешките права, съществува под различни форми отдавна. Активна и водеща дейност в тази област развива бившият американски вице-президент Алберт Гор. Забележително е, че в България има изказано мнени по проблема преди повече от 100 години. То принадлежи на Христо Ботев : „Ние знаем твърде добре, че в Европа, която се гордее с всякакви „богуугодни” е „човеколюбиви” учреждения и в която има съставени общества даже за състрадание към животните, - в тая съща Европа е съществувал и съществува заговор против освобождението на южните славяни и въобще против свободата на цялото човечество” (Хр. Ботев – Съчинения – Пълно събрание. Из-во „Вестник на жената”. София, 1940 г. Стр. 309).

          Откъде се взе на Запад такава борба за „правата на маймуните” ?

          Какво преследват новоизпечените борци за „правата на животните” ?

          Целта на това движение е колкото се може по-голямо доближаване на човека до животинското равнище. Най-добре ще бъде, ако ние сами се самоопределим като животни.

            Очевидно е, че човекът сам никога не може да достигне до такова признание. Следователно, „маймунският проект” е добре замислен и добре планиран и управляван процес от някой външен на човека субект. И най-силното доказателство е, че процесът се развива по познатата схема на „прозореца на Овертън” (виж книгата на автора „Световната конспирация”, Из-во „Пропелер”. София, 214.Стр.204-211). Според схемата, процесът за признаване на „правата на маймуните” се намира на 5-я етап (стр. 207), а процесът за доближаване на човека до животинското равнище – на 4-я етап (пак там).

            От гледна точка на идеологическите парадигми (идеологеми), човешката деградация е същността на либералния проект. Неговата реализация е нужна на кураторите на процеса за формиране на „елитарно общество на тълпата”, в което има тълпа, а не народ, има господарски елит и тайни, но реални стопани на това общество (световно задкулисие). Това задкулисие ръководи Глобалния Либерален процес като подвид на Глобалния Робовладелчески проект, който действа от хилядолетия.

            Ако от такава гледна точка преценяваме либерализма, той е идеология на крайния егоизъм, на крайния индивидуализъм и на живот без ограничения, и всичко това прикрито с думите за „права и свободи”. При пълната реализация на либералния проект, когато се премахнат всички забрани и ограничения върху проявата на животинските инстинкти и извращения, ще стане превръщането на Човека в Животно.

            Методологично либералният проект едновременно се придвижва по две линии :

            1. Постепенно реално намаляване на човешкото в човека и усилване на животинското начало. В това направление работят различни проекти като : свободна любов, хомосексуализъм, педофилия, наркомания, потребителство и т.н.

            2. Внедряване и закрепване в човешкото съзнание, че той е просто един от животинските видове. Парадоксалното е, че либералите безсъвестно и нагло използват за тази цел учението на Дарвин.

         Като се абстрахират от строго научния, материалистичен метод на Дарвин либералите работят по познатата елементарна  логика на незнаещия : човека е произлязъл от маймуната, значи той е маймуна. Но, ако тръгнем по този път и разгледаме времевата деградация (инволюция) на човека, не по-малко логичен става извода, че маймуната е инволирал човек по следния алгоритъм :

            1. Инволюция на човека до животното в нравствеността (резултат на стар и древен „либерален” проект).

            2. Инволюция на човека до животното в психиката (според природния закон за съответствие на нравственост и психика).

            3. Инволюция на човека до животното в интелекта (според природния закон за всеобщо съответствие : нравственост-психика-интелект).

            4. Инволюция на човека до животното във външния вид (пак според горния закон).◄

         Така в изхода на инволюцията се появява маймуна приличаща на човек.

            Това не е всичко – има и доста по-драстични новини. Според последни изследвания на американски учени, човекът може, след 1 000 години, да инволира в медуза (виж  -„politobzor.net.” – 21.02.2015 г.) поради промените в храненето и развитието на съвремената медицина (!!!). Вече е доказано, че начина по който нейроните предават импулсите в кората на главния мозък при медузите и при човека е един и същ. Според потресаващата „научна” логика, медуза = човек. Дали и на медузите ще се предоставят човешки права е въпрос с повишена трудност, но нищо в бъдеще няма да ни изненадва. Напълно е възможно тогава ние да бъдем човеко-медузи и да се борим упорито за нашите  права.           

            Въвеждането в оборот на понятието „права на животните” е насочено, в частност, към снемането от човека на отговорността за тях, тъй като те са защитени вече не от човека , а от „правата”. Подобна либерална постановка извзема от човека едно от неговите главни задължения като мислещо същество – отговорността и грижата за всичко живо на планетата, за биосферата, за цялата Земя. Снемането от човека на отговорността за животните е крачка към животинското начало ; присвояването на животните на човешки права – крачка на животните към човешкото. Какво, в края на краищата става, разказва следната случка станала в село Самарско Ростовска област на Руската Федерация. Селянката Валентина Якушева дава под съд своя съсед Жора Дрмилян с обвинение, че неговия бик е изнасилил млада нейна крава до такава степен, че Валентина е била принудена да я заколи. Съдът разглежда делото и осъжда  Жора да заплати компенсация на Валентина за необузданата страст на бика в размер на 30 000 рубли, като отхвърля оправданието на Жора, че кравата е провокирала бика към полова близост („mediametrics.ru” – 9.02.2015 г.).

 

 




Гласувай:
4



1. dimat - Поздравления,
26.03.2015 12:41
за така сбито и точно представяне, на наложения на Света, процес на човешка инволюция.

Всичко описано е много по-стряскащо даже от заплахата от ядрена война,но дали и от колко човеци ще се проумее и дали ще му се противодейства.Събитията развиващи се досега,навяват,поне според мен,песимизъм.Всичко,което ни се "подава" по пътя към превръщането ни в животни,за съжаление се "поема" охотно и безкритично,даже с чувство на "гордост".

Имам само две забележки във връзка с изложеното:

-сравняването ни с животни във всяко отношение, не е съвсем точно,защото,ако се наблюдават те в естествената им среда,се оказва,че са развили едно много по-хармонично съвместно съществуване от така нареченото "човешко".В това отношение има много да се учим от тях.

-след като се стигне до там,"човек" да се превърне в медуза,абсолютно сигурно е,че въобще няма да се бори за правата си,поради факта,че няма да има съзнание за това,както стоят нещата със съвременните медузи.

Поздрави и късмет.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gindev
Категория: Други
Прочетен: 1951248
Постинги: 367
Коментари: 1555
Гласове: 1270
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031