Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.11.2012 08:34 - УРА ! НАЙ-ПОСЛЕ В БЪЛГАРИЯ СЕ СЛУЧИ НЕЩО ХУБАВО, А НЕ САМО ДЯНКОВ ДА ГИ ДРЪНКА
Автор: gindev Категория: Други   
Прочетен: 2210 Коментари: 2 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

В нощта на 15 срещу 16 октомври странен екшън се разиграва в околностите на с Коиловци, област Плевен.

Трима българи, решени да бранят правото си се изправят пред неподозирана опасност, влизайки в ръкопашна схватка с непознати, които ще се окажат висококласни френски военни командоси.

Братята Слави и Васко Цоневи с приятеля си Румен Цветанов, действащ полицай, отишли през нощта в нива с окосена люцерна, за да пазят от крадци.

Неочаквано срещу тях изникнал черен джип с петима мъже и се опитал да ги прегази.

Пред в- к „Преса” полицаят Цветанов разказва, че взимайки нападателите за крадци стрелял предупредително, а след като те оказали опасна съпротива, прострелял двама.

Третият, със счупен нос, бил качен в повикана линейка.

Братята свидетелстват, че противниците им били облечени като командоси и използвали техники от карате.

Двама други избягали.

Според свидетели всички били облечени в черни кожени якета млади здравеняци,  които говорели лош френски и дори псували на български.

Кметът на село Коиловци обяснява, че до мястото на боя били намерени три тежки сака с професионално медицинско оборудване, парашути, неопренови костюми, пособия за скално катерене, подводно гмуркане, 3 лаптопа, радиостанции, професионален фотоапарат, карти на Румъния, България и близкото Славяново.

Единият от чужденците на място обяснил, че били парашутисти, скочили над Румъния, докато друг от групата се представя за лекар.

Според публикации в чуждите медии се създава впечатлението, че френски разузнавачи са били на тайно учение в България.

Пред "Сега" летецът о.з. ген. Иван Иванов коментира, че най-вероятно парашутистите са кацнали в България, за да проверят мерките за сигурност и дали службите си вършат работата. Думите му съвпаднаха с казаното от шефа на бойната авиация ген. Костантин Попов, който каза за в. "Преса", че НАТО ни пуска въздушни "терористи", за да ни проверява. "Правят го най-редовно. И то изненадващо, без предупреждение. Пускат самолет по определен маршрут и сценарий, без ние да знаем. Едновременно с това пристигат и контролни групи на възлови места, за да наблюдават какво правим", обясни началникът на бойната авиация. 

            Българските политици замълчаха и почнаха да пелтечат глупости. Само депутатът от БСП Румен Петков и кметът на село Коиловци Красимир Иванов изпратиха писмо до Цветанов и главния прокурор Борис Велчев с искане за повече информация по случая.

          Френският печат беше по-открит. Някои вестници дори се забавляваха. Списание „Мериам” просто се изгаври : „Селяни биха наши командоси като крадливи цигани”.             Но по-сериозното вглеждане в случилото се открива обезпокоителни неща. Каква е тази скапана държава, в която от небето се сипят най-различини рейнджери за да проверяват нашата антитерористична готовост ? Правят ли наши парашутисти такива учения във Франци, Великобритания или Германия ? И какви са тези тайни споразумения с които се продава нашата национална сигурност ? Кое правителство ги е сключило и колко още „туристи” ще виждаме по нашите земи ?

            Така или иначе се намерика три велики българи измили двадесетгодишния позор от лицето на България.- братята Слави и Васко Цоневи от с. Коиловци,Румен Цветанов. Предлагам на президента да ги награди с орден „Стара Планина” – І-ва степен.

          Питам се обаче,  дали нашите славни българи, след като са отупали французите не са извършили върху тях и други действия ? На французите не им върви с България още от времето на Калоян. Слава !

            Спомням си, че през 1999 подобна тупалка спретнаха някакви пияни македонци по време на войната в Югославия на някакви "спец майстори" от британската SAS ( същата тази  SAS, която според англичаните е победила Хитлер) пребиваващи в Скопие. Голям бой ядоха в една скопска кръчма. Така им се пада !

            Е, на този патриотичен фон пак се обади нашият славен Симеон Дянков. На воплите на БАН за дофинансиране „великия финансист” отговори кратко и ясно : „В България няма пари, в Европа няма пари, в света няма пари”. Да, ама не. Ще кажем на Дянков : В България има пари, в Европа има пари, в света има пари. И, ако Дянков не знае къде са, да ми се обади по телефона да му кажа. Тъй де, няма да звъни само на млади тинейджърки.





Гласувай:
5



1. apostapostoloff - Най- тънката книжка в света се казва
08.11.2012 08:53
"Летопис на френските военни победи". В нея няма нито една страница...

А ние сме ги драли и пак ги драхме. Като маче у дирек!
цитирай
2. jelezov - Аман от апостоли!
08.11.2012 19:36
Добър постинг, но приятното чувство от прочитането му се разваля от, както винаги, глупавия коментар на бай Апустол. Патосът на постинга не е шовинистичен и антифренски, а е антинатовски, което нашият коментатор и не иска и не може да разбере. Ако беше малко по-образован щеше да знае, че в историята на французите, както и на всеки народ, има много и победи, и поражения
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gindev
Категория: Други
Прочетен: 1957932
Постинги: 367
Коментари: 1555
Гласове: 1270
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930