Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.03.2012 16:36 - КАК ГЕРБЕРИТЕ ЧЕСТУВАТ НАЦИОНАЛНИЯ ПРАЗНИК
Автор: gindev Категория: Други   
Прочетен: 2121 Коментари: 1 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Отбелязването на годишнината на националния празник отново демонстрира политическата импотентност и историческата дебилщина на управляващата партия ГЕРБ в лицето на Президента на Републиката. Цялата къса реч на официалното честване беше издържана в най-мрачните тоналности на съвремената глобализационна идеологема подплатена с неразумна и лъжлива историкография.

            „Освобождението е осъществената мечта на нашето Възраждане”. Не г-н президент. Освобождението е осъществената мечта на българския народ, на българския етност за разкъсване на оковето на петгодишно ужасяващо и безчовечно чуждо робство. Прочетете какво са писали споменатите от Вас революционери и може би ще разберете за какво за какво става дума. Спомнете си за Батак и какво говореше тогава светговната общественост за станалото. Не бъдете сляп и глух за гласовете от историята !

            Вашият произволиен исторически „принос” по историята на България е куц  и съкат. Особено е отвратителен опитът Ви да се подиграете с подвига на опълченците в Освободителната война, като чрез евтина емоция ги обявите едва ли не за истинските освободители. И въпреки всичко Вие се изхитрихте да не посочите от какво е бил освободен българския народ и кой ни е освободил. Може би трябва да Ви благодарим, че не стигнахте да крайностите на г-жа Клара Петрова, бивша учителка и депутат от НДСВ, която преди 10 години „прозря”, че „американците са ни освободили от турско робство, а Русия е минало след тях и е обрала лаврите”, но, както се казва, всичко е пред вас, може и до там да стигнете.

            Г-н президент. Даже не е необходимо да четете и знаете историята. Трябва просто да минете край стотиците паметнтици из България и да прочетете какво пише на тях. Тези, които са ги издигнали сигурно по-добре от Вас са знаели и кой ни е освободил, и от какво ни е освободил.

Близо до президентството, на десетина минути пеша, има скромен паметник наричан от българите Руски паметник. Идете при него, г-н Президент, и прочетете какво е написано. Защото на паметника е написано : „Не нам, не нам, а имени твоему!  Во царствовании Александра второго, императора всеросийского, с волю и любовью освобождена Болгария”.

Това, което Вие направихте на българския национален празник е долно и пошло и не отива на президент дори на такава незначителна и сбъркана в момента държава като България.





Гласувай:
5



1. анонимен - Не знам защо въобще се обръщате към ...
09.03.2012 17:11
Не знам защо въобще се обръщате към тоя плазмодий, който дори и жена му не го бръсне за нищо. Това е най-голямото нищожество, което Огнебора успя да постави на клона, за да не му мъти водата.
цитирай
2. анонимен - Г.Т.
13.03.2012 08:59
"Който ни освободи - Той ще ни пороби" - Васил Левски.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gindev
Категория: Други
Прочетен: 1960419
Постинги: 367
Коментари: 1555
Гласове: 1270
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930