Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.10.2017 17:09 - Путин разкрива руските супер войници - "по-смъртоносни от ядрените бомби"
Автор: zahariada Категория: Технологии   
Прочетен: 2536 Коментари: 3 Гласове:
-8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Путин разкрива руските супер войници - "по-смъртоносни от ядрените бомби"

24 октомври 2017 г. Шон Адл-Табатабай Новини , Свят 3

image

http://yournewswire.com/putin-super-soldiers-deadlier-nuclear-bombs/

Руският президент Владимир Путин е разкрил армия от генетично модифицирани "супер войници", които според него са по-смъртоносни от ядрените бомби.

Путин предупреди тълпа ученици, че учените в Русия са на ръба на нарушаването на генетичния код и са на път да създадат нещо "по-лошо от ядрена бомба".

Express.co.uk съобщава: В шокираща реч вчера руският лидер предложи, че в неговия свят скоро ще се срещнат научно-сложни супер-човешки войници, които не могат да почувстват болка или страх.

Президентът Путин каза, че науката се движи с толкова бързо темпо, че светът изтича извън времето, за да развие регулацията около тези странни аванси.

Това идва на фона на ескалацията на корейското пенискула и нарастващите страхове за избухването на ядрена война между Северна Корея и САЩ.

Руският лидер разкри, че възможността за "създаване на човек с предсказани характеристики" вече е зад ъгъла.

Говорейки на младежкия фестивал в Сочи, Путин каза: "Човек има възможност да влезе в генетичния код, създаден от природата, или както религиозните хора биха казали от Бога.

"Може да последват всякакви практически последици. Можем да си представим, че човек може да създаде човек не само теоретично, но и на практика.

"Той може да бъде гениален математик, блестящ музикант или войник, човек, който може да се бори без страх, състрадание, съжаление или болка.

"Както разбирате, човечеството може да влезе и най-вероятно в близко бъдеще ще бъде много труден и много отговорен период от съществуването му.

"Това, което току-що описах, може да е по-лошо от ядрената бомба."

Руският лидер продължи да предупреждава, че това развитие е неизбежно, но призова световните лидери да се обединят, за да разработят етични насоки за подобни "творения".

Той каза: "Когато правим нещо, каквото и да правим, искам да го повторя отново - никога не трябва да забравяме етичните основи на нашата работа".

Фестивалът, на който говори Путин, бе организиран от Световната федерация на демократичната младеж (WFDY) заедно с Международния съюз на студентите.

Той идва като говорител на Кремъл няма да изключи разговорите между президента Путин и американския президент Доналд Тръмпат на срещата на APEC във Виетнам следващия месец.

Дмитрий Песков заяви, че дневникът на руския лидер не включва среща между двете, но добави, че графикът на Путин все още не е финализиран.




Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Спечели и ти от своя блог!
1. deleted-4udovi6teto - Мачкай, Вова! Давай вперед!
26.10.2017 18:15
Време беше!
Където трябва, нека треперят.
Чу
цитирай
2. bojil - Стига писа глупости бе,лъжец!
26.10.2017 19:31
Стига писа глупости бе,лъжец! Мислиш че хората ти вярват? Има мно-оого трева да изпасеш докато ти повярват,но няма да е през тоя век- на такива улавщини вярват само недоклепанците!
цитирай
3. raders - :) Ти удари котката в дирека с тези ...
26.10.2017 20:04
:) Ти удари котката в дирека с тези измишльотини. Защо, бе приятелю, толково много ти харесва да публикуваш глупости? Само заради броя на посещенията ли?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39750021
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031