Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.07.2017 09:02 - Шведски лекари: Джордж Клуни има сирийски Blood On Ръцете Си
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 1041 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Шведски лекари: Джордж Клуни има сирийски Blood On Ръцете Си
16 апр, 2017 Baxter Дмитрий Новини , САЩ

image


 Джордж Клуни има кръвта на сирийските деца на ръце, според присъдата от шведските лекарите за правата на човека по отношение на сирийски химически оръжия атаката. 


Като производител на Оскар "документален филм" Белите каски , Клуни е ръководител на PR за Ал Кайда отпред, като им дава власт и ресурси, за да се направи това, което правят чрез насърчаване на тях, за да наивния мейнстрийм публиката в западните държави.

В холивудския актьор / режисьор знае как да се върти една добра история. Той знае, че емоционалните струни да изтегли, за да се манипулира публиката.

Сега, благодарение на този филм и неуморим дезинформацията на масовите медии, Белите каски имат карт бланш да извърши зверства, обвиняват всеки, който те искат, и по-нататъшното им дневен ред на свалянето на демократично избрано правителство в една суверенна държава.

Организацията, SWEDHR е много реално, тяхната работа авторитетен и тяхното обвинение на Белия каски за убийството на деца, за да се инсценира пропагандни клипове е напълно подтиснати от глобален елит решен да настоява за война в Сирия и останалата част от света.

За да направим нещата още по-неясни, самата Google участва, във война с шведските лекари и другите, да ги цензурира от техните търсачки. Като такъв, информацията тук, ще бъде нова за много американци.

В нито един момент има Белия дом или който и да е мейнстрийм медиите призна нарастващия противоречия относно Бялата каски. Нито пък е имало какъвто и да е от десетките доказани атаки газове от FSA, ISIS и Ал-Кайда, които са внезапно "забравени", сякаш с магия.

Белият каски, уж независима неправителствена организация, получава до $ 100 метра от ЦРУ и Великобритания външното министерство във финансирането на "тъмно проект". Убийството на деца е тяхната наличност и търговията, тъй като ние ще се окаже. Споделянето на централата с турския разузнаване в Газиантеп, Турция, Белите каски са далеч по- "Death Squad" от гражданска защита. Моля, прегледайте включени видеоклипове.

 убити са с пропагандни клипове

Шведски лекари по правата на човека ( swedhr.org ) анализират видеозаписи на спасяването след предполагаемото нападение на сирийски правителствени сили. Лекарите са установили, че клиповете са били фалшифицирани, където бяха Дочух дори арабски етап посоки, и че твърдяното "спасяването" е в действителност убийство.

Процедурите във видеото и снимките по-долу са внимателно анализирани, за да се покаже, че те са извършени на мъртво дете, което може да е бил убит от бели каски, за да заснеме кадри.

Председател на шведски Лекари за човешки права (SWEDH), професор Марчело Ferrada де Ноли, бележки:

Възпроизвеждането на тези кадри на Ал Кайда / Белите каски от Си Ен Ен, замаскирани като "нормална новини", е факт, който трябва да се разследва заедно с измамната съдържанието по такъв кадри. По-ясна илюстрация на "фалшиви новини" около дезинформацията на сирийски конфликт е трудно да се намери.

Забележително е, че никой служител на ООН, не CNN журналист и т.н., винаги рефлектира върху верността или автентичността на сцени влезлите в сила "спестяване на полуразпад" във видеото. Например, и до колкото ми е известно, това е първият път, че анализът на епизод на спринцовка се провежда в условията описвам тук по-долу.

Резултатът от това наблюдение, по-късно се поддържа от две шведски лекари Главното GP и pediatrician- показва, че съдържанието на спринцовката никога не се изпомпва в иглата инжектира в гърдите на детето. Алтернативен обяснение, еднакво странно е, че детето се инжектира с игла, свързана с празна спринцовка барел.

ВНИМАНИЕ: видео съдържа графичен и смущаващо съдържание.

Има много доказателства, които да консумират, осъждаща маскарада Белите каски, съдържаща се в цялата статия от професор Марчело Ferrada де Ноли. Ето линк към списанието ищец, с подробна информация за измамата Белите каски в своята цялост.

По-долу е пушенето пистолет доказателства от видеото освободен по-горе, в последователно подредени снимки на екрани, което ясно показва, че Белите каски да не се запазват бебетата, но убиват бебета.

ВНИМАНИЕ:  Изображенията по-долу, са много графични и могат да бъдат смущаващи, за да видите.

Професор Марчело Ferrada де Ноли чрез списание ищец:

Между 09 Март и 10 март Учих видеото, като го извикате на забавен каданс.

След избран сегмента, следвах рамката на последователност по кадър. Взех снимки на екрани на съответните рамки в последователност, които са показали също, позицията на видеото, за да се даде възможност за визуализация на пълната последователност.

На 11 март, направих 27% забавен каданс видео последователност, и аз изпратих след това връзката с материала на същите лекари, колеги в SWEDHR, които са разгледани първия материал [публикувано в The ищец на 6 март], д-р Лейф Elinder и д-р Лена Oske. Видеото черта пълната спринцовка-епизод.

На 12 март, получих обратната връзка от колегите ми, декларации, които са приложени в раздел IV по-долу. Освен това, д-р Мартин Gelin -Също високопоставен член на SWEDHR- направи пост-наблюдения за ларингоскоп разположен на детето лявата китка / ръка.

В същия ден аз обобщи резултатите и публикува резюме на констатациите чрез граждански ищец Channel.

Снимки по-долу показват подбор на кадрите в изтичането 01:09 и 01:41

01:09

01:14

01:15

01:41

заключение професор Марчело Ferrada де Ноли е:

процедури "животоспасяващи" върху децата показват в клиповете на Белия Каски установено, че са фалшиви, и в крайна сметка се извършва на мъртви деца.

Спринцовката се използва в "Интракардиална инжектиране" извършва върху мъжки новороденото е празен, или негов течност никога не се инжектира в детето.

Същият този дете показа, накратко, дискретни живот знаци (несигурни по моя преценка) в първия сегмент на WH Vid-1. Ако е така, това дете може да е починал по време на изтичането, в който "животоспасяващи" маневри показват в филм Белите каски продължи.(Което не е същото, отколкото, потвърждаваща, че персоналът, наблюдавани в клиповете, причинени мъртвите на новороденото. В криминалистите начин действителната причина за смъртта, както и от начина и на въпроса за намерение, се отнасят за различни продукти от тези, лекувани в нашия анализ)




Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39743675
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031