Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.12.2015 12:26 - СВЕТОВНАТА КОНСПИРАЦИЯ СИ СПОМНИ ЗА БЪЛГАРИЯ
Автор: gindev Категория: Други   
Прочетен: 3488 Коментари: 4 Гласове:
12

Последна промяна: 29.12.2015 12:27

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Последните дни на 2015 г. ще останат паметни в българската история. За първи път в политическото и в общественото пространство прозвучаха думи, анализ, изводи и перспективи непроизнасяни и дори обявявани за антибългарски, антиевропейски и дяволски в последните 25 години. Жалкото е, че ги каза не българин, а почетният председател на противоконстуционна малцинствена партия, партия отстояваща интересите на остатъците от вековния български поробител. Това само подчертава значимостта на казаното и неговата истиност. Значи, дори небългарите живеещи по нашите земи разбират и са притеснени от всичко случващо се, докато ние, българите, сме потопени в някаква неразбираема нирвана, мислим на дребно и не чувстваме огромната заплаха надвиснала над нас и над Отечеството ни. В същото време, около нас, пред нас и съвсем открито преминават събития, които, в съвкупност, би трябвало силно да ни притесняват и тревожат и то много повече, отколкото битовата преса, под която сме затиснати.

Нека ги припомним и подредим едно до друго за по-голяма нагледност :

            1. Лошото представяне на БСП на последните местни избори.

            2. Провокациите срещу парламентарната партия „Атака” и арестите на Волен Сидеров и Чукалов.

            3. Провокационното посещението на Вселенския православен патриарх Вартоломей.

            4. Участието на България в срещата в Букурещ (4.11.2015 г.) на недоволните от Русия постсоциалистически страни : Унгария, Латвия, Литва, Естония, Полша, Словакия, Чехия, Румъния.

            5. Забраната за прелитане на руски самолети с хуманитарна помощ за Сирия над България.

            6. Геноцидът със задържането на изплащане на пенсиите с 4 дни през ноември.

            6. Вноската на България от 50 000 евро в новия европейски доверителен фонд за справяне на миграционната вълна.

            7. Невразумителните вербални изказвания на президента и на м-ра на външните работи по войната в Сирия и свалянето на руския военен самолет от турски самолет.

            8. Посещението на Камерън в София и неговия весел поздрав : „България, добре дошла в Сирия !”

            9. Научната турскофилска сесия на БАН с представяне на книгата на Давудоглу за неосманизма.

            10. Посещението на турския министър-председател в България (14.12.2015 г.).

            11. Инициативата за преименоване на храма-паметник „Александър Невски”.

            12. Назначаването на нов американски посланик в България, чиято главна задача щяла да бъде (според негово признание) борбата с руското влияние.

            13. Снемането от ефира на БНР на предаването „Деконструкция” на Петър Волгин.

            14. Изцепката на Местан в българския парламент с декларация в подкрепа на Турция в инцидента с руския военен самолет.

15. Шумното отбелязване в малцинствените райони край границата с Турция на годишнината от „трагичния” Възродителен процес (на масовите митинги се говори предимно на турски език !).◄

Мисля, че примерите са достатъчни.

Какво е общото в изброените събития ?

А. Ясната антибългарска насоченост заедно с неприлично подмазване на англосаксонството и на брюкселските примитивни чиновници.

Б. Крайна русофобия и антикомунизъм.

В. Опасно заиграване с историческите български врагове.

Г. Пълна липса на българска стратегическа геополитическа, социална, историческа и  цивилизационна перспектива и вместо нея - залъгване на народа с овехтели и посърнали словесни щампи и лъжи. ◄

           Тогава, съвсем изненадващо прозвуча речта на Почетния председател на ДПС Ахмет Доган пред актива на ДПС на предновогодишната среща на 17.12.2015 г.(Drefgnws-2212.2015 г.).

          В същност, какво каза г-н- Доган ?

Беше направен преглед на световните събития и на автентичната ситуация в света през 2015 г. В тази връзка беше отбелязано :

- че глобалната финансова криза прераства в световна политическа криза ;

- че ЕС  е в криза на идентичността си и че неговата историческа съдба се поставя под съмнение ;

- че ставащото напомня за прояви на световната конспирация („политическа игра с неясни правила и аморфни приоритети”) ;

- че еднополюсния модел на света с пълната доминация на САЩ е приключил ;

- че са фалирали всички митове от началота на 90-те години на 20-я век, с които западните държави мамеха и подлъгваха други държави ;

- че Русия отнова се превръща от обект в субект на историческия процес ;

- че НАТО е отминал етап  в развитието на сигурността на европейските държави ;

- че българските парламентаристи са извън времето и са просто дилетанти („не трябва да си въобразяваме, че това, което правим като политика в парламента, няма връзка и със световна политика, европейска политика , регионална политика и т.н.”) ;

- че не може да се прави национално отговорна политика без да се отчитат особеностите на народа (наричан „колективно тяло”) ;

- че единстваната политика, която трябва да се прави и провежда, е политика в интерес и само в интерес на България („България и в региона трябва да има сигурност, и то независимо от външните обстоятелства”) ◄

Може ли разумен човек да оспори изложените тезиси ? Може ли да ги нарече „тезиси за вътрешнопартийна употреба” ? Едва ли.

Но все пак се намери такъв „герой” – Осман Октай, който по телевизия ТВ-7 (28.12.2015 г.) изрази убеденост, че текста на Доган е изготвен от руските стратегически центрове и служи да дестабилизира България и да я отклони от нейния цивилизационен избор в полза на европейския Запад. Осман Октай е „прочетен вестник” и неговите наивни бълнувания едва ли вълнуват някой, освен малка гръмогласна групичка (успели, креативни и красиви !!), така картинно описана от Велислава Дърева : Пред микрофоните като влюбени гълъби ще си гукат несмущавани Огиминчев, Иванчо Кръстевич, Генчовците (Дайнов и Михайлов) и прочее национални съкровища, титани на свободомислието, иждивенци на "Америка за България", демонтажници на зловредната българска памет и българска история, обладани от богоугоден гняв и нетърпимост към всеки нечестив ляв повей, демонично русолюбие и други подобни извращения, противни на овластения силаж. А из микрофоните като из улук ще се лее плурализъм за чудо и приказ! 
Каква бляскава, каква грандиозна победа на свободното слово над цензурата! Победа, извоювана и изстрадана след тежка, изнурителна, и главното - неравна борба! Борба с Кремльовските петоколонници! 
По-бе-да! По-бе-да! 
Ликувайте, умници и красавци, защото вашето черно списъченце от славните протестърски времена вече се изпълнява надлежно и поименно! Надуйте вувузелите! Възседнете белия роял! Извряскайте нови актуален лозунг : "Чемодан, вокзал, Россия!" Дръпнете един триумфален пърформанс, един празничен флашмоб!!
” („Дума” – 28.12.2015 г.).

           Речта на Ахмед Доган е чиста политика и е адресирана към цялата днешна българска политическа прослойка, която в последни дни си е глътнала езика и мълчи по холивудски като пленен от виетнамците американски рейнджър на разпит. Това за пореден път показва нейната пълна историческа несъстоятелност, нейната провинциалност и открито предателство на интересите на „колективното тяло”. Като подкрепа на такъв извод ще ви цитирам една коментарна изповед на добре платен нейн оръженосец : „Четвърти ден хиляди почтени българи продължаваме да живеем погнусени и омерзени от наглостта и арогантността на мафията на Доган-Сопола, която навръх Рождество Христово демонстративно се изля върху главите ни като кофа с помия. И това не бива да и се прощава. Руската, ченгесарско-комунистическа мафия се изхрачи в лицето ни и дивашки изкрещя: "Аз разпределям порциите на властта и каквото поискам, това ще правя в България! В мен са парите ви, мои са тайните служби, моя е съдебната система, мои са медиите... Имам мнозинство в Парламента, Борисов е мой проект и под моя зависимост. Утре, ако кажа, ще има избори, ако в друг ден реша, ще напуснете ЕС и НАТО. Аз съм силата, вие сте поданици и ще изпълнявате моята воля! " Така заплахата: "Такава ще бъде съдбата на всеки, който се изправи срещу националните интереси на България", придобива още по-смразяващ и ужасяващ характер. Защото означава, че всеки, който не изпълнява волята на Путин и мафията му в България, ще бъде смазан, отстранен, унищожен, заличен и т.н. Защото според мафията, националните интереси на България са и ще бъдат винаги подчинени на интересите на олигархична имперска Русия и на агентурата и тук. Затова не трябва да жалим нито време, нито сили, нито живота си, ако се наложи, тази сган да бъде изметена от Отечеството ни и натикана в затворите. И всичко заграбено от нея, да бъде конфискувано в полза на българската държава и народ. Трябва да се борим неуморно, за да се проведе безкомпромисна декомунизация, лустрация и дерусификация! Мирен път вече няма! Сега е време за работа на "чистачите". Обществен натиск #Мафия #Лустрация #Декомунизация #Дерусификация” (из коментариите във в. „24 часа”- 12.2015 г.).

Изкушен съм да предположа, че когато неизбежно настъпи часът на народното възмездие, този оръженосец и събратята му, ще бъдат сред първите, които ще увиснат на бесилото за държавна измяна.

Що се отнася до вътрешнопартийната компонента, то чашата преля, когато Местан започна конспиративни преговори с отговорни турски представители и подготвяше официалното предявяване на искането на Тулция за автономия на турското малцинство. Какво по-голямо доказателство от нечуванато от почти 140 години бягство на висш български държавник- председател на парламентарно представена партия – и укриване в чуждо посолство, за да гарантира (според него), собствената си безопасност.

За сведение ! Случаят „Местан” беше споменат в изложението на Доган в едно единствено изречение. Разбира се, намекът е ясен и беше пояснен :всеки (политик. Бел. .моя) да прави това, което разбира, а не това, което му е внушено да прави или му е наложено да прави. В това сложно време нещата така може да се объркат, че да си създадем проблеми  за години напред. ДПС не може да се създаде отново. ДПС трябва да се поднови, но не може да се подмени. Дори с подкрепата на съседни държави…..”

Аз не харесвам ДПС и съм поклоник на Българският Възродителен процес,
но моите уважения къв постъпката на Ахмед Доган и на неговия геополитически и историко-есхатологичен поглед върху протичащите събития. Пожелавам го на всички, които се представят като леви политици, патриоти и обичащи Русия. Не го адресирам към останалите от политическата прослойка, които не искат и няма да го проумеят. На тях посвещавам четиристишието от победоносния военен марш на Българската армия :


                            Един завет ! Един завет оставили са нам дедите

                            Един завет написан с кръв и меч :

                            Деца на роден край, пазете си земите !

                                  Бранете ги от близо и далеч !!



Гласувай:
14



1. bojinkata - Що се отнася до вътрешнопартийната ...
29.12.2015 21:05
Що се отнася до вътрешнопартийната компонента, то чашата преля, когато Местан започна конспиративни преговори с отговорни турски представители и подготвяше официалното предявяване на искането на Турция за автономия на турското малцинство ------ За това става въпрос. Това премълчават "управляващите"!!!!!!
цитирай
2. zaw12929 - само още един материал намерих с ...
01.01.2016 14:56
само още един материал намерих с правилна, като вашата точна оценка за ставащото в ДПС
" 22.12.2015 22:16 - Кои са истинските българи днес ? http://dedenze/history/2015/12/22/koi-sa-istinskite-bylgari-dnes.1416984

Колкото и невероятно да ви звучи, днес на преден план излиза един, известен българин с турски етнос – Ахмед Доган! Просто казано, той поясни на Местан, че българска партия, независимо че основно се състои от хора с турски етнос, не бива да поддържа Турция и Ердоган ! Поясни, че колкото и да си облъчен евроатлантически, трябва да анализираш данните и да проумееш че ЕС и НАТО отиват към своя безславен и безусловен финал, затова е по- добре да замълчиш дипломатически, отколкото да се правиш на ястреб и да бълваш глупости опасни за българите ! Нашите, тъпи лидери на парламентарните партии, Премиера и Президента , едва ли го разбраха и чуха, пък и отсъствуват, дали са си едномесечна ваканция, защото се скъсаха от работа !?...
цитирай
3. zaw12929 - КОГАТО ПРОФЕСОРИТЕ ГОВОРЯТ ХОРАТА ...
03.01.2016 07:37
КОГАТО ПРОФЕСОРИТЕ ГОВОРЯТ ХОРАТА ПО СВЕТА СЕ ВСЛУШВАТ, НО НЕ И В БЪЛГАРИЯ. ЕДИН ФИНАНСОВ МИНИСТЪР НАРЕЧЕ БАН КЪЩАТА НА... НЕНУЖНИТЕ СТАРЧЕТА. ТОЗИ МИНИСТЪР ГО НЯМА, НО ЗА БАН ПАРИ ПАК НЯМА
ЗАЩО ЛИ НА 24 МАЙ ПЕЕМ: "НАПРЕД НАУКАТА Е СЛЪНЦЕ!" ПО НАВИК???!!
цитирай
4. krumbelosvet - Световната конспирация не ни е забравяла,
16.02.2016 10:13
но 95% от медийния пазар са собственост на конспираторите и те направиха думата конспирация смешна. Виц: Пасът две крави и едната мука: - Все си мисля, че ни отглеждат само за млякото и после ще ни изядат. Другата: - Ох, омръзнала си на цялото стадо с твоите конспиративни теории.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gindev
Категория: Други
Прочетен: 1953807
Постинги: 367
Коментари: 1555
Гласове: 1270
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930