Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.09.2015 12:22 - ЗАПАДНИЯТ СВЯТ Е ОБРЕЧЕН НЕЗАВИСИМО КАКВО ЩЕ СТАНЕ С РУСИЯ, НО ПРОДЪЛЖАВА ДА УЧИ СВЕТА НА ХУМАНИЗЪМ, ТОЛЕРАНТНОСТ И МУЛТИКУЛТУРИЗЪМ
Автор: gindev Категория: Други   
Прочетен: 23817 Коментари: 18 Гласове:
23


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Никак не е трудно да се разбере, че Европа е малък континент, а Западна Европа е още по-малка. Да се завладее тази «пощенска марка» залепена върху глобуса е много лесно, особено ако ти си разсърдена Русия или средновековната българска империя. Още по-лесно е днес тя да се намотае върху гъсениците на танковете. Но не е станало, защото източните славяни я съжаляваха, докато тя, подлата, никого не съжаляваше. И не съжаляваше, защото беше малка и, следователно, ЗЛА.

           Западна Европа за първи път изчерпва своите природни ресурси преди 1500 години, когато се разпада Римската империя. Ние се възхищаваме на римските строежи, но заради тяхното построяване римляните са унищожили горите на днешните Италия и Франция. И в един прекрасен ден всичко това се е свършило : и безплатните обеди на римската тълпа, и гладиаторите, и римляните, които ги ловели. Защото, гражданите, способни на такива постъпки, са загинали в безкрайните войни и в Рим останали само страхливците и извратените, много приличащи на днешните градски алкохолици и наркомани.

          Северните и източни варвари – германци и хуни – получили в наследство разрушен и плячкосан континент. Затова, обикновинния германец е строил през 10-я век къщите си по първата ерзац-технология «Фахверк” – „дом клетка”. От дърво правили само скелета на къщата, като запълвали разстоянията между скелетните пръчки с каквото им попадне –глина, малко печени тухли и сушени крававешки тор.

          Земята в Европа паталогично не стигала. На където и да се обърнеш – барон до барона. Всичко е измерено, отчетено, заложено и презаложено. От това се ражда стремежът към далечни странствания с цел грабеж и завоюване. Колумб се отправил към Индия поради глад в Испания, а не от жажда за научни открития. Всичките три кораба на експедицията са взети под аренда : единият от испанските евреи, другите два – от краля и алчните грандове (по днешному – олигарси).

          Най-голям прираст на населението през 19-я век е бил в Британия. Затова на нейната съвест е и първия в Европа изкуствено организиран глад (1845-1849 г.). Последиците били ужасни – почти 30% жертви (около 1 500 000 души). От този ужас започва и прочутата имиграция на ирландци към Америка. През 1841 г. населениет на Ирландия е малко над 8 000 000, а през 1901 г. – 4 500 000 !!

          Западните приказки за честните и добри „герои” са абсолютни измислици – прототипите им са отвратителни бандити, измамници и убийци. Помните ли приказката за Синята брада ? Прототипът не е маршал Жил дьо Ре, съподвижник на Жана д′Арк. Прототипът е бретонския крал Кономон Проклетия (5-и век) –сериен убиец, убил лично трите си бременни жени. Четвъртата – Трефина – която открила трите си предшественички в мазето, също била обезглавена. Подобни изроди като в Eвропа никъде по света не имало и няма.

          Бракониерът Роберт Худ е символ на добрата, стара Англия, мутрата Железния Зъб – на средновековните фламандци.

          Германецът Тил Ойленшпигел (Тил Гъзобърсачът) – легендарният герой на германците – е просто мошенник, негодник и нечистоплътна свиня. Един от неговите най-големи подвизи е как продал на евреин своите лайна ?! Излиза, че Тил, е предшественик на Хитлер !! 

          Но, ако бъдем справедливи, концлагерите са английско изобретение от епохата на кралица Виктория (1899 г.). За първи път са приложени в Южна Африка срещу бурите (впрочем, те са бели холандски колонисти). Европейският расизъм произлиза от английския расизъм от времето на търговията с роби от Африка, когато на англосаксонците им трябвали нови земи и безплатен труд на роби.

          Цел на Европа никога не е била да носи на другите народи цивилизация и напредък. Цел на Европа винаги е бил грабежа и по опита на Ойленшпигел – да продава лайна ! (http://www.e-news.su/society/71427-malenkaya-podlaya-evropa.html. Виж още „cont.ws”, 27.08.2015 г.).

          До победата на християнството в Европа, само в Рим са работили над хиляда бани. Християните затварят всички бани и предписват обличането на мръсни и дрипави дрехи. Подържането на личната хигиена се забранявало, тъй като при миенето се изтрива „светата вода”, използвана при Кръщението.

          Испанската кралица Изабела Кастилска (15-й век) е признавала,че за целия си живот се е къпала два пъти – при раждането си и когато се е женила. Дъщерята на един от френските крале е умряла въшлясала. Папа Климент V е умрял от дезинтерия, папа Климент VІІ и френския крал Филип ІІ – от краста, херцог Норфолк отказал да се мие поради религиозни съображения и когато тялото му се покрило с гноясали пъпки, неговите слуги издебнали поредно негово пиянство за да го измият.

          Възходът на френската парфюмерия дължим на желанието на френската аристокрация с парфюми да скрие ужасната смрад на телата им.

          Тъй като телата и дрехите им били пълни с въшки и бълхи, си бръснели телата и главите и носили перуки в които криели примамки за бълхите – малки торбички с кръв. Въшките се смятали за „божи перли” и сред аристокрацията  пощенето е било „богоугодна работа”.

          Тоалетни не е имало нито в дворците, нито в жилищата на гражданите,  нощните фекалии са се изхвърляли през прозорците. Във Версайл не е могло да се ходи по коридорите, защото миризмата е била ужасна. След като Людовик ІХ е бил залян с лайна на една от улиците на Париж (ХІІІ век), последвал кралски указ за носене на шапки с големи периферии и заповед за  изхвърляне на фекалии и мръсотия през прозореца САМО три пъти на ден с предваригелно викане „ПАЗИ СЕ !”Изхвърляли мръсотията на края на града, но по едно време се наложило да дострояват градските стени не защото лайната бавно се свличали обратно в града, а защото се страхували, че по тази „планина” врагът може да нахлуе в града !

          От друга страна прославените западни рицари били жалка гладка – не митите и небръснати лица били обезобразени от дребна шарка, под рицарските доспехи бъкало от въшки и бълхи. По времето на кръстоносните походи войните на султан Ал Аладин откривали безпогрешно рицарските лагери по ужасната смръдня носеща се на километри наоколо.

          Жестока цена платила Европа за пренебрегването на елементарните хигиенни норми. През 14-я век чумата унищожава една трета от френското население и половината от населението на Италия и Англия.(„Привет, немытая Европа!”-cont.ws”-3.09.2015 г.).

            Днес наследниците на въшлясали, мръсни и бандитски етноси и нации отново натрапват своята аморална и антихуманна менталност на други народи и предявяват претенциите да са наследници на елини и римляни и, едва ли не, от тяхно име и в тяхна памет да ни учат на ум и разум. Често като абсолютното зло се представя Третия Райх, но демократичните французи и англосаксонци не изглеждат по-добри. Тяхната политика в последните двадесет и пет години доказва, че историческата им наследственост си е останала и тънката цивилизационна дреха нахлузена върху нея може да падне във всеки момент.

          Когато през 1960 г. НАСА е подготвела астронавти за полет до Луната, някои от тренировките са се провеждали в пустините на Аризона, на територията на индианския резерват за племето навахо. Един път възрастен индианец и неговия син се натъкнали на  трениращия се екип. Възрастният индианец не е знаел английски и попитал сина си, който знаел : „Какво правят тези бели хора ?” Обяснили му, че тренират за полет до Луната и старецът попитал, може ли да изпрати по тях съобщение до Луната. Сътрудниците от НАСА подушили добра реклама и бързо се съгласили. Те дали на индианеца микрофон и той записал кратко съобщение на езика навахо. Синът обаче отказал да преведа написаното. След това посланието било дадено за превод на други индианци-навахо, които знаели английски, но те само се смеели и никой от тях не се съгласил на превод. Тогава НАСА се обърнала към известен професор-лингвист, спициалист по индиански езици. След като прослушал посланието, професора дълго се смял и превел : „Лунни братя ! Много внимателно следете тези хора – те са дошли да ви вземат земите !” („Politikus.ru” – 19.05.2015 г.).

         А ето как описва Франция генерал Николай Муравьов, участник в похода на руската армия в Западна Европа през 1813 г.

       Аз не срещнах във Франция нищо от това, което очаквах. Жителите бяха бедни, необщителни и мързеливи. Французинът може да седи по цял ден около огъня без да прави нищо. Хранят се много лошо и в градовете, и в селата; скъперничеството е безкрайно; мръсотията е отвратителна и при бедните, и при богатите. Хората са неуки и необразовани, грамотните са малко и неправилно пишат дори градските жители. Повечето освен родното си село не познават месностите и пътищата на 10 км. от домовете си. Самите къщи са от кал, без подове. Аз питах къде е тази очарователна Франция, за която ни говориха нашите гувернантки, и ме обнадеждаваха, че всичко е напред, но ние вървяхме и вървяхме, а навсякъде беше едно и също”. (Н. Задонский – Жизнь Муравьева. “Современник”. Москва, 1974. Стр.68.)

        Подобна картина трудно се вързва с днешната философска възхвала на западните ценности. И ако трябва да перефразираме Томас Мор, “На Изток е имало вече градове, когато на Запад не е имало още хора”. (Томас Мор – Утопия. “Партиздат”. София, 1970. Стр. 111.)

        Обявяването на западния начин на живот за единствения път към просперитет, а  западната демокрация - за връх на човешкия разум, не съдържа никакви шансове за исторически успех по простата причина, че не е вярно.

        Днешният привиден световен хаос с предчувствие за Апокалипсис не е нищо друго, освен индикация за неизбежния избор, пред който е изправено човечеството и който избор трябва да стане независимо от това дали някой го иска или не. Това е изборът за бъдещето на човечеството и за пътя към него.И не се заблуждавайте, че става дума за еднополярен или многополярен свят – това са само форми на битието в бъдещето. Изборът е дали ние искаме да живеем в проекция на днешния свят в бъдещето или това трябва да бъде негова тотална и абсолютна алтернатива. Ето, сбъдва се пророческото предупреждение на един от най-изтъкнатите български десиденти - емигранти – професорът-историк Спас Райкин: „България никога не е видяла, няма и да види добро от Запада"! („desant.net” – 29.04.2015 г.).

         Приписват на Тютчев следното четиристишие :

Молчи позорная Европа,                                                                    

И не качай свои права   

                                   Ты у России просто жопа,

                                     А думаешь, что голова!
(Источник: http://politikus.ru/articles/57372-rasologiya-evropeycev.html
Politikus.ru – 7.09.2015 г.)
.

           Понякога векове не могат да изтрият позора на една нация и на един народ ! –защо българската политическа прослойка така истерично желае  да превърне България в американска проститутка ??! ТОВА НЕ Е БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ !




Гласувай:
27



1. wqpwqp - Твърде е хубаво, за да е вярно. . . ...
15.09.2015 13:06
Твърде е хубаво, за да е вярно... :)))


=
цитирай
2. djani - Добре е да се напомня на възторжените ни западофили,
15.09.2015 13:41
Какво казва историята за техните кумири. Кирияк Стефчофците имат странното свойство да се възпроизвеждат. Но се намират и умни хора, които да ги поливат със съдържимото на демократичното цукало...
цитирай
3. nikikm - Има много хубави неща,
15.09.2015 19:08
но защо хуните да са варвари,когато Атила е от рода Дуло и няколкостотин хилядна армия,може и да не е била само от българи/траки/,изисква доста развито във много нахправления общество,каквото винаги са имали българите /траки е техен екзоним/,създатели на европейската цивилизация,във всяко едно отношение.
Не знам и къде пише в Християнството за забрана на бани и пр.? Това е наливане на вода в нехристиянска воденица! Руснаците,едно наше творение,са също Християни! За човека,може да се говори,като творение на природата,но може да се постави и ударение,изключително върху отделителната му система! Въпрос на подход! Робството е еврейско,а не европейско "постижение",което се вижда и от Библията!
цитирай
4. alhimik1 - Все пак, за равнопоставеност трябва да има и другата гледна точка, гиндев, плз...
15.09.2015 19:10
Да прочетем и тяхното виждане на историци, политици, военни, поети по източните земи....Балкани, Русия и среден Изток...манталитет, обичаи и так далее
няма лошо, нали... :)
цитирай
5. raders - Дори и да е било така, вече не е. Хо...
15.09.2015 20:31
Дори и да е било така, вече не е. Хората навсякъде са се променили /къде за добро, къде за зло/ и в Европа, и в Африка, и в цял свят. В България - също. Ти да не мислиш, че дедите ти са се къпали всеки ден, през ден, както сега. Напротив, ходили са с посрани задници и путурите им са били бъкани с въшки и дронгели /засъхнали лайна/. А от жените се е носила смрад от ланско сирене. Но то е било някога. Понастоящем трагедията не е, че Европа е зла бабичка, а напротив - че е прекалено толерантна и разни цигани се възползват от това. Ти си май единствен, който не го забелязваш. Драги приятелю, преди да започнеш да плюеш Европа, погледни себе си!
цитирай
6. staler - в исторически план "центъра ...
15.09.2015 20:43
в исторически план "центъра на цивилизациата" се мести насам натам и от тази гл .т, съм съгласен с автора,"развития демократичен запад"не е някаква абсолютна стоиност.разбира се,българският проблем не е в америка,зап.европа или русия ,тои има чисто местен характер--минахме от "трима души-воивода,баирактар и предател" на вариант "трима души-трима предатели и при това двоини агенти".
цитирай
7. nikikm - 5. raders - Дори и да е било така, вече не е. Хо...
15.09.2015 20:50
Да беше замълчал! В Плиска има бани с подово отопление,хипокаусти! По това време е заемала площ от над 23 кв.км,за разлика от Париж с по-малко от два кв.км. Да не говорим за "гръцките",а всъщност исконно български,"тракийски" достижения! Както един президент, на една недолюбваща ни държава,казва:"Когато България е била Империя, Европа /българско име/, е вървяла права под масата! Та не манипулирай приятелю,СВЕТЪТ,ИСТОРИЯТА МУ, Е БЪЛГАРИЯ И ЩЕ БЪДЕ,ДОРИ ДА ИЗЧЕЗНЕМ! "Където и по света да копнеш,излиза българско!" Това не съм го казал аз!
цитирай
8. ok3223 - Истината,само истината.БРАВИСИМО,ПРОФЕСОРЕ,дано народът наш ПРОГЛЕДНЕ...
15.09.2015 20:53
Време е народа български да прогледа, да се сепне, да види и осъзнае истината за политиката на запада, такава каквато е, и да вземе мярата на подкупената и платена скъпо западна агентура, НА ВЛАСТ ДНЕС У НАС, И ПРОГОНИ ДАЛЕКО, ДАЛЕКО. Защото при тази водена от прозападните нашенски мекерета, в момента водени от БАНДАТА ПАРТИЙНА ГРОБ, след 50 - 100 год. от българия и помен няма да остане.
Този процес се вихри и руши всичко останало непродадено, неприватизирано, като стотици села, заедно с населението, местното селско население изчезват буквално пред очите ни. Докато селата на ЗАПАД и малките градове процъфтяват и са в неспирен възход.
СЛУЧАЙНО ЛИ Е ТОВА, ИЛИ Е РЕЗУЛТАТ НА ЦЕЛЕНАСОЧЕНАТА ПОЛИТИКА НА НАШИТЕ ФАЛШИВИ ДОБРОЖЕЛАТЕЛИ, КОИТО РУШЪТ НАШАТА ИКОНОМИКА И ДЪРЖАВА, И НИ ПОДГОТВЯТ ЦЕЛЕНАСОЧЕНО И ЛОВКО КЪМ НЕЙНАТА ЛИКВИДАЦИЯ. БЪЛАГАРИЯ УБИРА БАВНО, НАТРОВЕНА И ВСЕКИДНЕВНО ТРОВЕНА ОТ НЕЙНИТЕ ЗАПАДНИ ХИТРИ И ЛОВКИ, И НАГЛИ ЕКЗЕКУТОРИ
ЕС И НАТО са ГРОБОКОПАЧИТЕ НА БЪЛГАРИЯ.
ДА види и разбере, че това, което стана и става с нашата икономика, нейното тотално ликвидиране не е нещо случайно, а резултата от агресивната мръснишка политика на немци, френци и англичани, водени от техния тартор и хегемон САЩ.


цитирай
9. georgidim - зощо забравяш да включиш и погромаджийска роля паОсвободителката Русия към самата истина
15.09.2015 21:38
ok3223 написа:
Време е народа български да прогледа, да се сепне, да види и осъзнае истината за политиката на запада, такава каквато е, и да вземе мярата на подкупената и платена скъпо западна агентура, НА ВЛАСТ ДНЕС У НАС, И ПРОГОНИ ДАЛЕКО, ДАЛЕКО. Защото при тази водена от прозападните нашенски мекерета, в момента водени от БАНДАТА ПАРТИЙНА ГРОБ, след 50 - 100 год. от българия и помен няма да остане.
Този процес се вихри и руши всичко останало непродадено, неприватизирано, като стотици села, заедно с населението, местното селско население изчезват буквално пред очите ни. Докато селата на ЗАПАД и малките градове процъфтяват и са в неспирен възход.
СЛУЧАЙНО ЛИ Е ТОВА, ИЛИ Е РЕЗУЛТАТ НА ЦЕЛЕНАСОЧЕНАТА ПОЛИТИКА НА НАШИТЕ ФАЛШИВИ ДОБРОЖЕЛАТЕЛИ, КОИТО РУШЪТ НАШАТА ИКОНОМИКА И ДЪРЖАВА, И НИ ПОДГОТВЯТ ЦЕЛЕНАСОЧЕНО И ЛОВКО КЪМ НЕЙНАТА ЛИКВИДАЦИЯ. БЪЛАГАРИЯ УБИРА БАВНО, НАТРОВЕНА И ВСЕКИДНЕВНО ТРОВЕНА ОТ НЕЙНИТЕ ЗАПАДНИ ХИТРИ И ЛОВКИ, И НАГЛИ ЕКЗЕКУТОРИ
ЕС И НАТО са ГРОБОКОПАЧИТЕ НА БЪЛГАРИЯ.
ДА види и разбере, че това, което стана и става с нашата икономика, нейното тотално ликвидиране не е нещо случайно, а резултата от агресивната мръснишка политика на немци, френци и англичани, водени от техния тартор и хегемон САЩ.



цитирай
10. injir - Ха, така. . . И какво ще правим без ...
16.09.2015 00:17
Ха, така... И какво ще правим без Западния свят?
цитирай
11. ramone - Евала!
16.09.2015 01:09
Тоя текст ме замисли много - ако такива са ни професорите, колко ли прости требва да са ни простите...
цитирай
12. saanki - професоре ,може и да затвориш вече ...“ пърдялнята“
16.09.2015 08:03
ramone написа:
Тоя текст ме замисли много - ако такива са ни професорите, колко ли прости требва да са ни простите...



цитирай
13. apostapostoloff - А как е хавата с прогнилия капитализъм?
16.09.2015 11:34
Вижда ли му се най- сетне краят?...
цитирай
14. pando - Много интересна статия
16.09.2015 12:55
Засега Запада се държи от печатането на хартия.Краят ще дойде,когато банките ви кажат че вашите спестявания просто ги няма, и когато
чуете че банките започнат масово да фалират.
Колко време може да плащате с чекове без покритие?
От 1971 САЩ/Ричард Никсон/ ни уверяват че златото е "варварска реликва",но това е първото нещо което те взимат от своите съюзници.За да бъде на "сигурно място". Златните резерви на България са отдавна на "сигурно място".
цитирай
15. raders - Да беше замълчал! В Плиска има бани с ...
19.09.2015 21:30
nikikm написа:
Да беше замълчал! В Плиска има бани с подово отопление,хипокаусти! По това време е заемала площ от над 23 кв.км,за разлика от Париж с по-малко от два кв.км. Да не говорим за "гръцките",а всъщност исконно български,"тракийски" достижения! Както един президент, на една недолюбваща ни държава,казва:"Когато България е била Империя, Европа /българско име/, е вървяла права под масата! Та не манипулирай приятелю,СВЕТЪТ,ИСТОРИЯТА МУ, Е БЪЛГАРИЯ И ЩЕ БЪДЕ,ДОРИ ДА ИЗЧЕЗНЕМ! "Където и по света да копнеш,излиза българско!" Това не съм го казал аз!


":"Когато България е била Империя, Европа /българско име/, е вървяла права под масата! Та не манипулирай !...."
:)))))
Ти уби змея с прашка. Като кацнало Аполото на луната, слизат Армстронг, Олдрин, Колинс и гледат - отсреща на една сграда пише "Кафану". Влизат и гледат зад тезгяха стоят двама юнаци и сучат мустаци. "Кви сте вие, бре?" "Ами македонци сме. Как ке го пиете кафето - со шекер или алатюрка?"
цитирай
16. nikikm - Известно е на науката психология,
20.09.2015 19:47
raders написа:
nikikm написа:
Да беше замълчал! В Плиска има бани с подово отопление,хипокаусти! По това време е заемала площ от над 23 кв.км,за разлика от Париж с по-малко от два кв.км. Да не говорим за "гръцките",а всъщност исконно български,"тракийски" достижения! Както един президент, на една недолюбваща ни държава,казва:"Когато България е била Империя, Европа /българско име/, е вървяла права под масата! Та не манипулирай приятелю,СВЕТЪТ,ИСТОРИЯТА МУ, Е БЪЛГАРИЯ И ЩЕ БЪДЕ,ДОРИ ДА ИЗЧЕЗНЕМ! "Където и по света да копнеш,излиза българско!" Това не съм го казал аз!


":"Когато България е била Империя, Европа /българско име/, е вървяла права под масата! Та не манипулирай !...."
:)))))
Ти уби змея с прашка. Като кацнало Аполото на луната, слизат Армстронг, Олдрин, Колинс и гледат - отсреща на една сграда пише "Кафану". Влизат и гледат зад тезгяха стоят двама юнаци и сучат мустаци. "Кви сте вие, бре?" "Ами македонци сме. Как ке го пиете кафето - со шекер или алатюрка?"


когато си,като в небрано лозе,гузен или не знаеш,този е начинът за отговор!Глуповато ироничен с опит за снизходителност! Карай,тебе си те знаем!
цитирай
17. raders - Да беше замълчал! В Плиска има бани с ...
20.09.2015 20:43
nikikm написа:
raders написа:
nikikm написа:
Да беше замълчал! В Плиска има бани с подово отопление,хипокаусти! По това време е заемала площ от над 23 кв.км,за разлика от Париж с по-малко от два кв.км. Да не говорим за "гръцките",а всъщност исконно български,"тракийски" достижения! Както един президент, на една недолюбваща ни държава,казва:"Когато България е била Империя, Европа /българско име/, е вървяла права под масата! Та не манипулирай приятелю,СВЕТЪТ,ИСТОРИЯТА МУ, Е БЪЛГАРИЯ И ЩЕ БЪДЕ,ДОРИ ДА ИЗЧЕЗНЕМ! "Където и по света да копнеш,излиза българско!" Това не съм го казал аз!


":"Когато България е била Империя, Европа /българско име/, е вървяла права под масата! Та не манипулирай !...."
:)))))
Ти уби змея с прашка. Като кацнало Аполото на луната, слизат Армстронг, Олдрин, Колинс и гледат - отсреща на една сграда пише "Кафану". Влизат и гледат зад тезгяха стоят двама юнаци и сучат мустаци. "Кви сте вие, бре?" "Ами македонци сме. Как ке го пиете кафето - со шекер или алатюрка?"


когато си,като в небрано лозе,гузен или не знаеш,този е начинът за отговор!Глуповато ироничен с опит за снизходителност! Карай,тебе си те знаем!


Приятелю, някак си много нахъсено употребяваш думата империя. Действително имало е периоди, когато държавата България е владеела сравнително големи територии. Но това е било за кратко и не е оставило съществени следи в културния живот на човечеството. Класическите империи: - Китайска, Асировавилонска, Персийска, Римска, Британска, Руска, та дори и Османска, освен особеностите на държавността, оставят трайни следи след себе си - било то в културата, науката, езика и пр. на всички народи и етноси, както в конкретната държава, така и по цял свят / пример Гръкоримската култура - дала основите на Европейската цивилизация/. За съжаление ние /от "Българската империя" :))) - колкото и да се напъваме и дуем не сме оставили след себе си нищо и никой не ни бръсне за слива. Така че скромността е за предпочитане.
цитирай
18. nikikm - Китайска, Асировавилонска, Персийска, Римска, Британска, Руска, та дори и Османска,
22.09.2015 23:38
Когато българите са имали държавно образувание,ЦИВИЛИЗАЦИЯ,горепосоченита са или следствие,т.е. създадени от нас,оплодени интелектуално и ицивилизационно,НЯКОИ ОТ ТЯХ БЕЗНАДЕЖНО КЪСНО ЗА КАКВИТО И ДА БИЛО ПРЕТЕНЦИИ ЗА ЦИВИЛИЗАЦИЯ! РИМ Е СЪЗДАДЕН ОТ НАС! Ромул и рем е фалшификация на една легенда за проститутка,отгледала две деца.и да знаеш,няма да признаеш,ти си от хората,които се хранят с фекалии! несиструваш.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gindev
Категория: Други
Прочетен: 1948335
Постинги: 367
Коментари: 1555
Гласове: 1270
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031