Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.09.2012 14:55 - НЕВИННОСТТА НА МЮСЮЛМАНИТЕ
Автор: gindev Категория: Други   
Прочетен: 10513 Коментари: 14 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Във втората половина на септември някакво филмче, приличащо повече на клипче със заглавие „Невинността на мюсюлманите” разбуни целия мюсюлмански свят. В над 20 страни от Азия бушува емоционална буря помитаща всичко по пътя си, вземаща жертви, лееща кръв и ненавист. Европа не остава назад. Във Великобритания, Дания, Нидерландия, Турция  има масови протести, безредици се наблюдават и в Индия, обади се и „Хизбула”.

          В цялата тази истерия има нещо странно. Може да се твърди със сигурност, че 99,99 % от протестиращите не са гладали позорния филм и си нямат представа за какво става дума. Знаят само, че има наглед на Великия пророк (това в исляма е забранено) и че по негов адрес са говорени обидни думи (двама герои от филма обсъждайки пророка Мухамед го наричат „хомосексуалист”, при което единия от тях твърди, че пророкът е едновременно „пасив” и „актив”). И това е достатъчно да изригнат неовладените страсти.

          Всичко това прилича на огромна планетарна провокация, на която наивните мюсюлмани се „хванаха”. И пред света се показа едно озъбено, агресивно и злобно лице на абсолютно обсебваща религия, изпадаща от съвремения контекст не само на търпимостта, но и на елементарна порядъчност и на отказ от съобразяване с каквато и да е религиозна критика, да не говорим за реалната ситуация, в която се намират мюсюлманите по планетата.

          Ако си припомним европейската реформация, тя започна с жестока критика на средновековните религиозни норми и на поведението на църковния клир, и тази критика откри широкия път на европейския възход. И до днес продължават да се оспорват открито основополагащи християнски догми, като например догмата, че Христос не е „познавал” жена и е бил безбрачен. Беше съобщено (в. „Сега” от  20.09.2012 г.), че е открит папирус от ІV век, в който се цитира признанието на Христос. А как трябва да реагират големи обществени групи в различини страни по света на едно тъпо изказаване на говорителя на Руската православна църква протоирей Чапмън : „Достойно и нравствено поведение на християнина е да избива колкото се може повече болшевики” („Трудовая Россия”, № 15/2012 г.). Горкият протоирей, не си дава сметка, че съобразно историческия опит, при такъв сценарий първо него ще обесят.

          По повод съвременния поглед върху исляма препоръчвам горещо книгата на Жан-Клод Баро – Ислямът. Религия на силата или силата на една религия (Из-во „Кибеа”, София, ,1992). А затова, какъв отзив предизвика ислямският протест срещу някакъв петоразряден филм-клип, ще цитирам откъс от текст появил се в руския сайт www.iraqwar.mirror-world.ru от 17.09.2012 г.

          В течение на много векове мюсюлманвите бяха зачеркнати от историята на великите южни цивилизации. Колене и геноцид съпровождаше движението на тази популация през земите на цивилизираните народи. Древен Афганистан, Древен Египет, Елада, Предна Азия и Близкия Изток – всичко това още вчера изкреше от знания и постижения, а днес само пълни със злоба очи ни гледат – очите на новото население на тези земи.

          Всички знаят – ислямския свят, чиито безпътни синове и дъщери бялата цивилизация прие в своите страни и търпи тяхните безкрайни мръсни изтъпления и претенции, е започнало война срещу нас. За всеки филм, за всяка дума, за всяка действие, ислямистите могат да започнат да убиват само на основание, че на някой от тях му се е сторило, че някъде, относно някого, някой е казал нещо „неправилно”.     

          Всичко върви към дилемата : или цивилизацията ще укроти ислямския свят, както едно време бяха  укротени обезумелите японци, или след 10-20 години исляма ще укроти  цивилизацията ни след за като за пореден път се е обидил на някоя детска рисунка отвлякла истинските мюсюлмани от „чистия” обряд на рязане на човешки глави”. 

          Излиза, че станалото е много сериозно, че налице е насъскване на една част от света срещу друга по главната линия на съвременното геополитическо противопоставяне – линията Север-Юг. Целта е това противопоставяне да стане необратимо. Още не затихнала гневната вълна по повод филма „Невинността на

image

Линията на разлома „Север-Юг”

 

мюсюлманите”, се появиха провокационните френски карикатури в ежедневника Charlie Hebdo и вече се готви немското списание Titanic. Ако едно съвпадение е допустимо, то две от един и същ характер понамирисват не толкова на провокация, колкото на реализация на целенасочена глобална програма. Затова казваме, че иска или не иска, ислямския свят се вписа напълно в тази програма. Заедно с прогресивното отслабване на европейския военен потенциал върви непрекъснато увеличаване на военната мощ на арабските държави. Населението на европейските държави е превърнато в биомаса, в хора без воля и с размити понятия за добро и зло. Няма пасионарии, готови да се сражават за своите държави.От друга страна Европа е наводнена от големи и мощни мюсюлмански общини, съхранили своята религия, традиции и родови връзки. Този мини мюсюлмански свят е пълен с енергични млади хора, които освен омраза и войни друго незнаят и не умеят. Еволюционният процес за културно завоюване на Европа открито се превръща в революционен. Изглежда, задкулисното планетарно правителство е преценило, че системната планетарна криза е неразрешима по мирен път и че е нужно преинсталиране на глобалната матрица - чрез провокиране на ислямския свят се  подготва платформата за разрешаване на кризата чрез война.

          Описаният сценарий е мрачен, но събитията от последните дни, в това число и сирийско-иранската криза, идеално се вписват в него.

          За България този сцинарий се проектира в малцинствения проблем. Държавата трябва да реши : ще се изправи ли срещу ислямския натиск или предварително ще капитулира. Тя няма нито много време за мислене, нито много варианти за избор: малцинствата трябва да приемат плана „Модерн” (принципа на политическата държава) и напълно да се интегрират с българския народ (има достатъчно нагледни примери с арменското и с еврейското малцинство). Ако не желаят или не могат – прав им път!






Гласувай:
6



1. анонимен - За мюсюлманите.
23.09.2012 15:08
Да,мюсюлманите са невинни защото са жертва на една "религия" зад която се крият магьосници.Същото положение е и при католиците,зад "религията" християнство се подвизават вуду магьосници.Разпятието е вуду изпълнение,което отваря пътя за настъпление на мюсюлманството.А двете са продукт на юдите които също се занимават със същатата дейност,имат цял клон наречен цигански магии.И всичко това е обърнато срещу нищо неподозиращи хора.Да видим как ще се опитат да спретнат нови кръстоносни походи(проливане на кръв за холокоста).Само че енергетиката на земята се промени драстично и ще се нагледаме на чудеса.
цитирай
2. vmir - Бях съгласен с всичко в текста, докато не стигнах до обяснението със световната конспирация.
23.09.2012 15:54
По логиката на същата световна конспирация, авторът със заключенията си или е неделима част от същата конспирация, или е говорител на страна, която е заинтересована от милитаризирането на верското противопоставяне в световен мащаб. с явното намерение да извлече изгоди от провокиране на мащабни кръвопролития по света. А след провокиране на конфликта, ще го играе “балансьор”, елементарно, но войните позициите в тях си случват от такива интригантства на шепа тарикати, които искат да въртят света и търсят начини за постигане не целта си. Кой е автор на материала, моля?
цитирай
3. dolsineq - Гледах филма http://www. youtube. ...
23.09.2012 17:18
Гледах филма http://www.youtube.com/watch?v=8qnZcMnPddA&feature=related
За мен лично християнството е първопричината да се роди мюсюлманството.
цитирай
4. анонимен - Ще се сетите.
23.09.2012 18:03
Как може да заробиш човек?
Той има тяло,душа и дух.
Тялото е заробено от християнството,чрез разпятието.Душата е затворена чрез копието на съдбата при разпятието,а потдържане на затвора става чрез кръвта,холокоста- юдаизъм и циганизъм едно и също са.Духа е възпрепятстван чрез исляма,чрез пълненето на мозъка с магии(насилие) и задържане в неразвито състояние на човека(прост).Хванати сме навсякаде в нашето триединство,ма има нещо което късно го разбраха че сме 3в1+ 1.И се стигна до днешното състояние на нещата,а това е че губят почва под краката си.Почнат ли спонтанните изгаряния ,беше тяхната.
цитирай
5. анонимен - муспи
24.09.2012 01:38
Ако се съди по коментариите и самата статия, българската власт, без българи и със свои правителства и опозиция, са си избрали лакейството пред това "задкулисно планетарно правителство". А че то е еврейско няма човек да не го знае, а и евреите гордо не го крият, - нашия журналист го замачква невинно, като сочи за пример успешното адаптиране на арменците и, кой, евреите?! В края на времената всеки народ си избира сам участа.
цитирай
6. анонимен - Не плюй
24.09.2012 09:21
Не плюй по руската православна църква, че оттам ти тече заплатата...
цитирай
7. анонимен - Добронамерен
27.09.2012 20:15
Не съм защитник на аврамическите религии като християнство, ислям и юдаизъм!
Всички те са инструменти, макар и в различна степен, именно на световното правителство.
А християнството се атакува, не за друго, а просто защото е идентификатор за големи групи от хора.
Исляма е коранически и исторически. Кораническият ислям няма нищо общо с екстемизма.
Уахабитите са войниците на световното правителство, те изпълняват пряко е не толкова пряко техните планове
цитирай
8. анонимен - islyamat
29.09.2012 09:57
e religia na nasilieto ,nai netolerantnata religia v sveta vodi svoite posledovateli do fanatizam i omraza kam drugite religii.ne e dale4e denya v koito otnovo 6te ima sblasak mejdu hristani i musulmani i toi 6te po4ne tuk ot balgaria togava evropa 6te useti 4e ima nujda ot novi krastonosni pohodi samo dano ne e mnogo kasno.religiata na musulmanite e izmislena ot evreite za da se protivopostavi na hristianskia svyat koi ve4e ne znae tazi istina.
цитирай
9. анонимен - Добронамерен
29.09.2012 13:33
Какви кръстоносни походи и какво противопоставяне между християни и юдеи са ви наели? Че юдаизма е в основата на християнството. Старият завет от бибилията не е ли юдаизъм?! И религията е юдо-християнска.
Кораническият ислям, не е този ислям който върлува по света сега като тероризъм. Това са различни неща и то много различни.
Между впрочем, не исляма е измислил инквизицията и кръстоносните походи.
Християнството одобри лихварството (разбирай банкерството), а ислямът го изключва.
Това са реални неща, не ги изтъквам в нечия защита.
цитирай
10. анонимен - Въпрос
01.10.2012 09:30
Не мога да разбера, дали си ренегат, наскоро приел исляма, или просто си дърт атеиск, който, включително и заради напредналата си възраст, е контра на всичко. Засега виждам само, че много искаш последната дума да е твоя, което говори за сериозни комплекси...
цитирай
11. анонимен - Добронамерен
01.10.2012 17:10
Комплекси има всеки. Щом истината за тебе е комплекс..., за мене не е!
цитирай
12. анонимен - Към "Доброномерения към ислямистите"
11.10.2012 09:17
Виж това клипче в You Tube за демонстрация на ислямисти в Пазарджик отпреди месец и половина (при това качено от самите тях) и може би ще разбереш какви глупости дрънкаш <object width="640" height="360"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/exIPzZ49YSM&hl=bg&feature=player_embedded&version=3"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowScriptAccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/exIPzZ49YSM&hl=bg&feature=player_embedded&version=3" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="640" height="360"></embed></object>
цитирай
13. анонимен - Добронамерен
11.10.2012 16:39
Гледал съм го. Не са глупости, от доста време исляма е "пленен" от световното задкулисие, то направлява техните прояви, това не е истинския ислям. Уахабизма се командва от техните пари, те са кучетата на глобалистите.
На ислямистите ще кажа: Вас ви мамят, не забравяйте, че след вас ще "дойдат" равините, а самия ислям ще бъде изкоренен!
цитирай
14. samvoin - Че е провокация, провокация е. Ама ...
25.10.2012 03:34
Че е провокация, провокация е.
Ама ние май беше редно да се научим от мюсюлманите и да реагираме точно така, когато туркоезични гниди ни поругаваха гробовете и Кръстовете или когато анархоотрепките в Русия, се изгавриха сатанински не с Путин и руската (А може би и недотам руска?!) олигархия или режима, а с РУСКИ ПРАВОСЛАВЕН ХРАМ.
Или когато дегенерата Азис у нас го направи, когато и Мадона го последва в света...
Може би и ето срещу това, трябва да реагираме така:

http://www.youtube.com/watch?v=JA6vRC1xW_c

http://www.youtube.com/watch?v=quTXwTjgfc0&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=f3KPrX0F6h0

http://news.ibox.bg/news/id_551004379

http://www.glstudies.org/index.php?option=com_content&view=article&id=852:089088977867566545&catid=44:interview&Itemid=56

http://samvoin.blog.bg/politika/2012/07/01/teroristite-podkrepiani-ot-zapada-i-nastoiashtata-quot-bylga.974447

Та, преди да гоним "мюсюлмански" и "ислямистки" таласъми - в България, Европа и по света - в стила на активното мероприятие "11 септември 2001" - от което знаем какво последва, както ни зовят пишманнационалистите - ислямофоби и любящи тези от по - горе, нека видим нашите истински врагове...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gindev
Категория: Други
Прочетен: 1950701
Постинги: 367
Коментари: 1555
Гласове: 1270
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031