Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.01.2012 11:22 - ЗЕМЯТА НА БОТЕВ И ЛЕВСКИ ОТНОВО Е РОБСКА ЗЕМЯ !
Автор: gindev Категория: Други   
Прочетен: 3706 Коментари: 3 Гласове:
5




На 11-ти януари 2012 г. Народното събрание на Република България гласува „Декларация осъждаща опита за насилствена асимилация на българските мюсюлмани”.

В многострадалната българска история тя е безпрецедентен израз на политическа глупост, историческо невежество и национално предателство. Нещо повече. В човешката история не може да срещнете такова робско унижение – бившите турски роби доброволно да „признават”, че са извършили „геноцид” срещу своите поробители и да им се извиняват. Отец Паисий, Раковски, Левски, Ботев, чутовната плеяда български националреволюционери биха се преобърнали в гробовете си  и биха заплюли тези отцепредатели ; победоносната българска армия би изгорила своите знамена ; героичните строители на интернационалната социалистическа държава биха се отказали от своите деца, а всички ние, които пратихме в светая светих на българската държава тези човекоподобни двукраки, трябва да си направим харакири и навеки да закрием България.

            Тази декларация не подлежи на обсъждане и анализ – никаква фактология и логика не работи срещу генетичната  умствена недоносеност и разпасана безнаказаност. Декларацията е творение на дребни душевни бакали, на тържествуваща посредственост, на мутренска самовлюбеност от покрайнините на столицата. Тя е боже наказание за народното безхаберие, породено от алчността на виртуалното забогатяване. Тя е чудовищно въплъщение на историческата пропаст, в която се свличаме всички и при това ревем от възторг колко ни е хубаво.

            Предизвиква  очудване и потрес, че БСП не реагира по никакъв начин на приемането на Декларацията. В залата са били само трима депутати от „Коалиция за България” (?!) и те са се въздържали (????!). Вместо цялата парламентарна група да стои в залата, да тропа по банките и да изразява гласно своето дълбоко възмущение, тези социалмаскари са се изнизали като мишки и мислят с това да си измият ръцете. И тези чучоли ще правят „правителство в сянка”.

            Целокупна България трябва напълно да отхвърля тази позорна Декларация. Предлага се да бъдат публично огласени трите имена на всички гласували за приемането на Декларацията, заедно с въздържалите си, за да знае българския народ и да помни своите най-нови предатели и да ги предаде на справедлив съд с обвинение в държавна измяна. 

            Позор и анатема на българските „народни” избранници!!





Гласувай:
5



1. starside - ЗАТВОР ИЛИ СМЪРТ ЗА ВСИЧКИ "НАРОДНИ" ИЗБРАННИЦИ РАБОТИЛИ ПРОТИВ БЪЛГАРИЯ В УСЛУГА НА ТУРЦИЯ !
19.01.2012 12:19
ПОМАКА-МЮСУЛМАНИН ПЛЕВЕНЛИЕВ И ЦИГАНКАТА ПОПОВА СА ИЗБРАНИ ОТ ЦИГАНИНА ДОГАН СЪС СЪГЛАСИЕТО НА ЧИФУТА БЕХАР "БОРИСОВ" И ЦИГАНИНА ЦВЕТАНОВ !
БЪЛГАРСКИЯ НАРОД НЕ Е НАРОД А МЪРША ! 500 ГОДИНИ ГЕНОЦИДНО ТУРСКО РОБСТВО МУ БЕШЕ МАЛКО !
КОЛКО ГОДИНИ ОЩЕ "ДЕМОКРАЦИЯ" ЦИГАНИ,ТУРЦИ, ПОМАЦИ И ЧИФУТИ ЩЕ ПИЯТ КРЪВТА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД И ДА ГО ДОВЪРШАТ ? ПРЕЗ 2020 ГОДИНА ЦИГАНИТЕ И БЪЛГАРИТЕ ЩЕ СТАНАТ 50 : 50 И ТОВА Е КРАЯТ НА БЪЛГАРИЯ И КАТО ДЪРЖАВА И КАТО НАЦИОНАЛНО ИМЕ !
СРАМ И ПОЗОР НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ С ДЕЦА ОТ ПОСЛЕДНИТЕ 22 ГОДИНИ НА "ДЕМОКРАЦИЯ" ! КАК ДОПУСНАХТЕ ЦИГАНИ,ПОМАЦИ И ЧИФУТИ ДА ВИ УПРАВЛЯВАТ И ОГРАБЯТ И СЪСИПЯТ БЪЛГАРИЯ ? КАКВО НАПРАВИХТЕ ЗА БЪДЕЩЕТО НА ДЕЦАТА СИ ? ПЛАЩАТЕ ВЕЧЕ 22 ГОДИНИ ТОКА И ВОДАТА НА ЦИГАНИТЕ ? ПЛАЩАТЕ ВЕЧЕ 22 ГОДИНИ ДАНЪК ЗА НАСЪРЧАВАНЕ РАЖДАЕМОСТА НА ЦИГАНИТЕ ДА РАЖДАТ НА ПО 12 г. И ДА СЕ МНОЖАТ КАТО ХЛЕБАРКИ ? С ВАШЕГО ОВЧЕ-БЕЗХАБЕРИЕ И НИХИЛИЗЪМ ДОПУСНАХТЕ БЪЛГАРИЯ ДА СТАНЕ ПРЕДНИЯ РАЗГРАДЕН ДВОР НА ТУРЦИЯ ? ДОПУСНАХТЕ В БЪЛГАРСКИ ГРАДОВЕ ДА НЕ ВЗИМАТ НА РАБОТА ТЕЗИ НЕГОВОРЕЩИ ТУРСКИ ? ДОПУСНАХТЕ В ПАРЛАМЕНТА ДА СЕ ГОВОРИ НА ТУРСКИ И ТУРЦИ "ДЕПУТАТИ" ДА СЕ РАЗХОЖДАТ ПО ДОЛНИ ГАЩИ ? ДОПУСНАХТЕ ДЕЦАТА ВИ ВЕЧЕ 22 "ДЕМОКРАТИЧНИ" ГОДИНИ НА ВСЕКИ ДВЕ КРАЧКИ ДА СЛУШАТ ОТ ЛЯВО И ОТ ДЯСНО ТУРСКА РЕЧ И В УЧИЛИЩАТА ДА ГИ НАРИЧАТ ГЯУРИ ?
"Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."
1875г. П.Р. Славейков
2012г. starside : абсолютно потвърждение, че и по-лошо


цитирай
2. анонимен - МММ
21.01.2012 10:03
Като коалиционен партньор на БСП, измислената партия, в която членува и авторът, е готова да се прегърне и с ДПС само и само да не и спрат субсидията от Позитано. Още повече, че на последните местни избори се провали тотално, барабар с идеята си за "единен народен фронт". Така че по-леко с проклятията...
цитирай
3. jelezov - Геноцид или политическа диверсия?
22.01.2012 11:42
Изразявам несъгласие с авторите на предните два коментара!
Извършено ли е и от кого е и извършено „престъплението асимилационна политика и прогонване под формата на етническо прочистване”?
Авторът на декларацията Иван Костов, поради ниска философска култура, определя „Възродителния процес” като форма на етническо прочистване чрез прогонване на 360 000 български граждани от турски произход. Ако той не беше „генетична умствена недоносеност” и „тържествуваща посредственост” – както го определя проф. Гиндев – щеше да знае, че формата сама по себе си не определя същността на явленията и затова е достъпна за разсъдъчното мислене. Същността е скрита в съдържанието и е достъпна само за разумното мислене, каквото, за съжаление, г. Костов или не притежава, или ако го притежава, ще се окаже тогава, че е нравствено нечистоплътен.
Истинската същност на Възродителния процес бе законенна и необходима (и може би не най-удачна реакция) на една грандиозна диверсия на Запада. Разпалването на междуетническа умраза във всички социалистически страни бе едно от най-ефиктивните оръжия на импириализма за унищожаването на реалния социализъм. За съжаление историята го потвърди. Аз съм израснал в село, в което половината от жителите бяха турци. Свидетел съм на развитието на отношенията между двата етноса след 1944 г. Болшинството от тях вече се чувстваха като част от българската нация, макар и с турско етническо самосъзнание. Ако ги нямаше провакациите на Запада и особено отровната пропаганда и диверсионна дейностна турската държава, днес етническите турци щяха да бъдат неразделна част от българската социалистическа нация, и щяха да се гордеят с това.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gindev
Категория: Други
Прочетен: 1948327
Постинги: 367
Коментари: 1555
Гласове: 1270
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031